vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Hoe sluit je je raamdecoratie het snelst?

Zo doe je dat slim!

Lig je lekker relaxt op de bank je favoriete serie te kijken, schijnt de zon ineens in het beeldscherm! Of die buurman kijkt naar binnen terwijl jij je yoga-oefeningen doet… Er zijn talloze momenten waarop je snel de gordijnen wil dichtdoen. Maar je raamdecoratie echt snel sluiten, dat doe je het beste heel slim. Met elektrische raambediening.

Elektrisch bedienbare raamdecoratie

Elektrisch bedienbare raamdecoratie is de manier om te zorgen dat je vouwgordijnen of andere raamproducten snel en gemakkelijk dicht gaan, openen of kantelen. Net wat je wil en net wat voor raamproduct je hebt. Want elektrisch bedienbaar is bij tal van raamdecoratie mogelijk.

Mogelijk bij deze raamproducten

De raamdecoratie die op afstand bedienbaar is, zijn vouwgordijnen, plisségordijnen, Duette®Shades, jaloezieën, rolgordijnen en duo-rolgordijnen. Kies je een van deze raamproducten, dan is maximaal gemak via de afstandsbediening of app ook mogelijk.

Afstandsbediening of app?

Al deze raamdecoratie kan via een wandschakelaar of afstandsbediening geopend en gesloten worden. Maar je kunt ze ook aansluiten op een smart home hub. Daarmee creëer je slimme raamdecoratie. Want of je nu thuis bent, aan het winkelen of op vakantie in Zuid-Europa, je doet je gordijnen gewoon open en dicht via de app!

Smart home hub is slim en makkelijk

Een hub of een smart home hub is de digitale spin in het web van jouw huis. Met zo’n hub bedien je allerlei slimme apparaten thuis zoals de thermostaat, je koelkast, verlichting, alarm en dus ook je raamdecoratie. Via je smartphone kun je op afstand dan bij jouw apparaten of gordijnen. Super makkelijk dus!

Veilig met scenario’s

Het handige van zo’n hub is dat je er ook scenario’s mee kunt maken. Dat zijn instellingen die jij bepaalt voor bijvoorbeeld jouw raamdecoratie en verlichting. Zo kun je instellen dat de lichten altijd aangaan om half negen ’s avonds, of dat de jaloezieën dichtgaan als de zon ondergaat. Zo heeft niemand door dat je die avond of die week niet thuis bent. Wel zo veilig en heel erg makkelijk.

Gordijnen sluiten tijdens je downward facing dog

Wat ook makkelijk is, is dat je meerdere raamproducten tegelijk kunt bedienen. Komt ineens die zon naar binnen terwijl je tv kijkt, of gluurt die buurman mee tijdens jouw online yogales? Dan doe je met een druk op de knop alle gordijnen dicht of naar beneden. Of je kantelt de jaloezieën net zover dat er wel daglicht naar binnenkomt, maar niemand meer naar binnen kijkt. Zonder dat jij van de bank afkomt of uit je downward-facing dog.

Op gelijke hoogte

Ook zonder dat je last hebt van buren of zonlicht is zo’n slimme bediening heel handig. Als je bijvoorbeeld meer ramen naast elkaar hebt en je vindt het mooi om alle plissés of andere raamdecoratie gelijktijdig te openen of op exact dezelfde hoogte te plaatsen. Met je app regel je het gemakkelijk.

Elektrisch bedienbare raamdecoratie? Toppoint regelt het!

Elektrische bediening voor jouw raamdecoratie is dus slim, makkelijk, handig en veilig. Lijkt het je ingewikkeld om dit in jouw huis te installeren? Dan ga je naar een Toppoint dealer. Daar vind je altijd de vakmensen die het je duidelijk kunnen uitleggen en als je wil, ook voor je regelen. Benieuwd wat mogelijk is voor jouw huis om de raamdecoratie gemakkelijk en snel te sluiten? Kom langs en we zoeken het samen met jou uit.

Gepubliceerd op: 12 oktober 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: