vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Houten jaloezieën; echte sfeermakers

Houten jaloezieën staan mooi in elk interieur, altijd. De natuurlijke uitstraling past goed bij allerlei woonstijlen, van landelijk tot industrieel. En nu is er ook nog een nieuwe collectie houten jaloezieën. Voor nog meer keus!

Superbreed: 3,5 meter

Zo zijn er nu houten jaloezieën met lamellen tot wel 350 cm breed. Voor de echt brede ramen dus of om een set jaloezieën voor een paar ramen naast elkaar te hangen. Het kan met deze ultiem brede houten jaloezieën. De lamellen zelf zijn er trouwens ook in meerdere breedtes, 50 en 63 mm, en kunnen ook van een mooie brede ladderband voorzien worden.

Duurzaam

Ook aan duurzaamheid is gedacht. Meer dan 50% van de collectie bestaat uit zogenoemd ‘green choice materiaal’. Dat betekent dat daarvoor weer bomen worden teruggeplant. De keuze voor houten jaloezieën wordt daarmee een stuk meer verantwoord.

Brushed hout

Naast de vele kleuren kan er nu ook voor brushed hout gekozen worden. Voor deze trend wordt gebruik gemaakt van een techniek waarbij het hout geborsteld wordt. Hierdoor wordt het natuurlijke karakter van het hout, de groeven of andere structuur, nog meer zichtbaar.

Een bedieningsketting: monocommando

Typisch bij jaloezieën zijn de kettingen om ze te bedienen. Maar hangt u er meerdere naast elkaar, dan willen die kettingen nogal eens met elkaar verward raken. Daarom is ook dit onderdeel verbeterd met de monocommando bediening. Een nieuwe techniek bij de Silva® houten jaloezieën die de kwaliteit nog meer verbetert.

Geliefd

De houten jaloezieën zijn altijd al geliefd als raamdecoratie. Vanwege hun uitstraling, de mogelijkheid om het sfeervol te combineren met andere soorten gordijnen en natuurlijk de vele opties die het altijd al had. Zoals elektrische bediening, de keus tussen een ladderband of ladderkoord en het maatwerk in de afwerking die mogelijk is. Bijvoorbeeld een houten koof of de strakke bovenbak. En nu deze fijne raamdecoratie nog meer opties heeft, past het bij nog meer interieurs.

Houten jaloezieën, ook voor uw interieur?

Wilt u weten of deze mooie houten jaloezieën ook in uw interieur passen? Neem dan contact op met een woonspecialist bij u in de buurt voor de mogelijkheden. De stylisten geven graag persoonlijk interieuradvies.

Gepubliceerd op: 19 januari 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: