vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Houten jaloezieën passen in elk interieur!

Mooi en verantwoord

Mooi en verantwoord, dat zijn de houten jaloezieën van Silva®. Ze staan mooi in elk interieur, passen bij elke woonstijl en zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar sfeervolle raamdecoratie? Dan zijn deze jaloezieën een echte aanrader!

Houten jaloezieën van verantwoord hout

De houten Silva® jaloezieën zijn voor het grootste deel gemaakt van verantwoord hout. Voor elke boom die namelijk gekapt wordt om van het hout jaloezieën te maken, wordt een nieuwe boom terug geplant. Zonder wroeging kun je dus deze houten jaloezieën in huis of op de zaak hangen; ze zijn immers heel verantwoord!

Gelakte of geborstelde lamellen

De lamellen zijn van gelakt of geborsteld hout. Gelakt ziet er gladder en strakker uit, geborsteld geeft het geheel een wat meer natuurlijke look. De lamellen zijn er in twee breedtematen: 50 en 63 mm. En je kunt deze jaloezieën tot wel 3,5 meter aan een stuk laten maken. Groot genoeg dus ook voor de echt grote ramen! En wil je wel houten jaloezieën maar liever in een andere kleur? Dan kan dat. Deze jaloezieën kunnen we in veel RAL-kleuren laten afwerken zodat je ze mooi kunt laten aansluiten bij jouw interieur.

Ladderbanden bij jaloezieën

Ook een mooie optie qua afwerking zijn de ladderbanden; een band die aan de buitenzijde van de jaloezieën loopt. Deze banden bedekken de gaatjes waardoor er dus minder licht naar binnen kiert. Maar veel belangrijker nog is het esthetische effect ervan; ze maken de jaloezieën echt af! En combineer je de jaloezieën met gordijnen, dan kun je de kleur van de ladderbanden daar mooi op afstemmen. Of kies juist voor een contrasterende kleur als je van een spannend effect houdt! De ladderbanden zijn er in 3 maten en in verschillende kleuren.

Aluminium bovenbak: strak design

Een ander element dat bepalend is voor de uitstraling, is de bovenbak. En ook die zijn bij deze houten jaloezieën van hoge kwaliteit. De bovenbak is dezelfde als die van de Scala® aluminium jaloezieën: strak afgewerkt in aluminium met een afgeronde achterkant. Hierdoor is er veel minder kierend licht dat aan de bovenkant van de jaloezieën naar binnen schijnt. Het ontwerp is sterk en vochtbestendig. Zo kun je dus heel lang maximaal genieten van je jaloezieën. En door de strakke uitvoering staat deze bovenbak heel mooi bij een moderne woonstijl. Qua kleur heb je meerdere opties: antraciet, zwart of helderwit structuur en geanodiseerd champagne of aluminium.

Houten koof

Heeft een landelijke of romantische woonstijl jouw voorkeur? Dan kunnen we houten jaloezieën ook in een classic uitvoering leveren. Er wordt dan een bijpassende houten koof bovenaan de jaloezieën geplaatst. De afwerking die je voor de bovenzijde kiest, heb je ook voor de onderzijde van de houten jaloezieën: een Scala® aluminium design onderlat of een houten onderlat.

Bediening met mono-ketting of elektrisch

De bediening van de houten jaloezieën verloopt altijd heel gemakkelijk. Je kunt kiezen voor een innovatieve mono-ketting. Dat is een chique ketting waarmee je zowel het kantelen als optrekken regelt. Deze ketting is er in meerdere kleuren. Wil je liever geen ketting maar wel maximaal gemak? Dan laat je de houten jaloezieën elektrisch bedienbaar maken. Je opent, sluit of kantelt ze dan met een afstandsbediening of via een app.

Vind de houten jaloezieën voor jouw interieur, bij de Toppoint dealer!

Ontdek snel welke houten jaloezieën het mooiste passen bij jouw interieur en bij jouw woonwensen. In de winkels van Toppoint staan de interieurstylisten al voor je klaar om je te adviseren en je de vele voorbeelden te laten zien. Kom gerust eens langs!

Gepubliceerd op: 17 mei 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: