vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Inspiratie voor in de keuken

Met de beste raamdecoratie voor uw interieur

Zoekt u inspiratie voor in de keuken? Dan bent u bij Toppoint aan het juiste adres! Niet voor recepten of handige kooktips, maar wel voor de beste raamdecoratie voor in de keuken. Die ook nog eens perfect past bij uw interieur. Benieuwd wat u in uw keuken voor de ramen kunt hangen? Laat u dan maar verrassen, want dat is nog best veel!

Vocht, vet en vuil gegarandeerd

De keuken is een plek waar vocht, vet en vuil gegarandeerd aanwezig zijn. Hoe goed en hoe vaak u ook schoonmaakt. Door het koken, afwassen of het openen van een warme vaatwasser komt er steeds weer vocht in de ruimte. Neem daarbij de dampen, geuren en het vet wat bij het koken vrijkomt, en u heeft het recept voor een vieze keuken. Oké, toch nog een recept 😉

Functioneel en mooi bij uw interieur

Zoekt u dus mooie raamdecoratie voor in de keuken, dan kan dat toch best lastig zijn. U wilt niet iets dat alleen maar heel functioneel is en makkelijk schoongemaakt kan worden, maar dat ook perfect past bij uw interieur. De keuken is daar immers onderdeel van en uw styling wilt u ook daar terugzien. Wij geven u daarin groot gelijk en hebben daarom een ruim aanbod van verschillende soorten raamdecoratie die heel geschikt zijn voor in de keuken.

Rolgordijnen in de keuken

Zo zijn rolgordijnen praktisch voor in de keuken. Ze hangen heel strak waardoor u geen kans heeft dat ze in het eten of bij het fornuis gaan wapperen. Bovendien zijn ze er ook in een screenstof waardoor ze gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Een extra voordeel van screendoek is dat het ook vlamvertragend is, vochtwerend en het is zo geweven dat het licht er aangenaam door gefilterd wordt.

Zo maakt u de raamdecoratie uit de keuken schoon

Jaloezieën en lamellen zijn natuurlijk ook heel geschikt voor de keuken. Het harde materiaal is goed schoon te maken met een warm sopje en een zachte doek. Vind u het geen probleem om gordijnstof zo nu en dan te wassen? Dan kunt u ook kiezen voor plisségordijnen of Toppoint Duette®Shades. Strakke en elegante raamdecoratie in tal van tinten en stofsoorten. Het wassen hiervan kan niet in de wasmachine maar moet met de hand, voorzichtig in een bad. Het is dus wel even een werkje maar dan geniet u daarna weer volop van deze mooie raamdecoratie.

Perfecte gordijnstof voor de keuken: screendoek

Ideaal voor in de keuken zijn vouwgordijnen gemaakt van screendoek. Een vuilafstotende en vocht- en schimmelwerende stof van poly-acryl. Dit materiaal is heel sterk met een uitzonderlijk hoge kleurechtheid en zijn heel eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. De perfecte gordijnstof dus voor in de keuken!

Welke raamdecoratie past het best bij uw keuken?

Met al deze mogelijkheden is er altijd wel een passende raamdecoratie te vinden voor uw keuken. Iets waardoor u directe inkijk voorkomt, te veel zonlicht kan weren en het interieur van de keuken helemaal af kan maken in de woonstijl van uw voorkeur. Wilt u zelf zien hoe die gordijnstoffen en soorten raamdecoratie er in het echt uitzien? Of u persoonlijk laten adviseren? Bezoek dan een van onze dealers en de interieurstylisten daar helpen u graag verder.

Gepubliceerd op: 18 augustus 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: