vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Kies een vrolijke print voor de ramen

Met de nieuwe collectie raamdecoratie van Toppoint

De nieuwe collectie raamdecoratie van Toppoint hangt in de winkels. Een collectie gordijnen met vrolijke, kleurrijke en bijzondere dessins. Wil jij ook een vrolijke print voor de ramen, maar twijfel je wat een mooie combinatie zal zijn? Kom dan naar de Toppoint dealer, onze interieurstylisten staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren!

Nieuwe dessins

De nieuwste collectie gordijnen zit vol met nieuwe dessins. Vrolijke prints, mooie grafische vormen en zachte kleurschakeringen. Maar ook botanische prints zoals het gordijn Hortus waarop afbeeldingen van verschillende soorten bladeren een mooi geheel vormen. Iets rustiger maar ook heel natuurlijk is het gordijn Caliz; een in-between met een geometrisch design van een blad in aantrekkelijke trendkleuren. Stoer, robuust en verfijnd tegelijk.

Opvallende kleuren, prachtig mooi!

Heb je al een opvallende kleur op de muur? Trek dat dan gewoon door in de rest van je inrichting. Met de juiste combinatie wordt het niet schreeuwend druk, maar juist prachtig mooi! Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld een slaapkamer met oudroze muren. Kies daarbij roze plisségordijnen en velours overgordijnen en hang als roomdivider een in-between op met zachte kleurschakeringen uit die nieuwe Toppoint-collectie. Juist doordat je hier een ton-sur-ton kleurencombinatie kiest, matcht het heel goed samen en is het geheel aangenaam en rustig.

Perfecte match van naturelle tinten en botanische prints

Zijn naturelle tinten meer jouw ding? Kies dan voor een natuurlijke uitstraling met een combinatie van crème en olijfgroen op de muur en een houten vloer. Een vouwgordijn in bijpassend groen gecombineerd met het eerdergenoemde gordijn Hortus maakt het geheel af. De gordijnstof Hortus heeft trouwens een heel bijzondere print. De stof is eerst geverfd en daarna geborduurd. De botanische prints zijn daardoor heel kleurrijk en levendig. De perfecte match in een interieur met overwegend naturelle tinten!

Uitgesproken kleurencombinaties

Mag het van jou in je interieur wel wat harder en sprekender zijn? Ook dan zijn er volop mogelijkheden in de nieuwe gordijncollectie. Met uitgesproken kleurencombinaties en opvallende grafische patronen en vormen. Kies voor een gordijn met een strak patroon en daarin een kleur die past bij de muur. Het maakt het net wat meer edgy. Het nieuwe overgordijn Piquet Small is daar een mooi voorbeeld van. Perfecte pastels met zwarte lijnen in een strak grafisch dessin.

Moeite met kiezen? De stylisten van de Toppoint dealers helpen je!

Heb jij genoeg van de veilige kleurencombinaties? Stap dan uit je comfortzone en ga voor vrolijke prints in jouw huis. Er is meer dan genoeg keuze in de nieuwe collectie gordijnen van Toppoint. En om je te helpen een keus te maken die perfect past bij jouw interieur, staan in elke winkel van Toppoint de stylisten al voor je klaar.

Gepubliceerd op: 30 augustus 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: