vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Kies voor rolgordijnen in je slaapkamer

Kies voor topkwaliteit, dat is beter voor je nachtrust

Welke raamdecoratie kies jij voor je slaapkamer? Het moet natuurlijk verduisterend zijn, geen licht langs kiertjes naar binnen laten, en als het even kan ook nog isoleren . Wat wij je dan aanraden? Rolgordijnen! Kies je voor rolgordijnen van hoge kwaliteit, dan heb je daar heel lang plezier van en geniet je van een betere nachtrust. Maar een goed rolgordijn heeft nog veel meer voordelen.

Kleur, design en techniek

Een kwalitatief goed rolgordijn past perfect bij het raam in jouw slaapkamer. Zowel qua kleur, design als techniek is het een raamproduct dat geschikt is voor elk interieur en elk type raam. Wat jouw woonstijl dus ook is, er is altijd een rolgordijn dat daarbij staat.

Rolgordijnen van Toppoint; veelzijdig en hoge kwaliteit

De rolgordijnen van Toppoint zijn door onze ontwerpers functioneel en technologisch zorgvuldig ontwikkeld. De techniek is bijvoorbeeld zo hoogstaand, dat het ook bij heel grote afmetingen nog steeds soepel geopend en gesloten kan worden. De rolgordijnen zijn er voor ramen tot 4,2 meter breed. En is het raam breder? Dan koppelen we er twee aan elkaar. Zo kunnen deze rolgordijnen op maat gemaakt worden voor ramen tot maar liefst 8 meter breed. De bediening blijft zelfs bij deze grote rolgordijnen heel gemakkelijk. Dat kan bijvoorbeeld elektronisch , met een afstandsbediening of via een app.

Ook voor dakramen en draaikiepramen

De toepassingen van rolgordijnen zijn ook heel divers. Grote ramen zijn dus geen probleem. Maar schuine dakramen of draaikiepramen evenmin. Zoek je raamdecoratie voor een dakraam en moet het verduisterend zijn? Dan raden we je de verduisterende rolgordijnen aan met een aluminium profiel. Daarmee is het altijd geheel donker in jouw slaapkamer of zolderkamer.

Design voor jouw interieur

Natuurlijk stel je meer eisen aan een rolgordijn dan alleen uitstekende techniek. Ook het design moet passen bij je interieur. En dat is met de Toppoint rolgordijnen geen enkel probleem! Die zijn helemaal naar wens af te werken, passend bij jouw woonstijl. De kleuren van de gordijnstof bieden al veel keus. Maar ook de kleuren van de steunen waarmee het bevestigd wordt. Dat kan naar wens in een kleur van het raamkozijn of juist als accent in een contrasterende kleur. Ook is er de mogelijkheid om het rolgordijn te laten opbergen in een cassette. Dat geeft het geheel een strakke designlook maar zorgt er ook voor dat het rolgordijn nog langer heel mooi blijft.

Onderlat

Ook de onderlat van een rolgordijn kan een eigen accent krijgen. Sowieso heeft een rolgordijn van Toppoint al een design onderlat. Die kan bekleed worden met stof maar een aluminium of een houten onderlat is ook mogelijk.

Coating voor extra voordeel

De verduisterende rolgordijnen kunnen ook met een extra coating geleverd worden. Zoals een brandvertragende coating of juist een vuilafstotende. En kies je voor de thermische coating? Dan houden de rolgordijnen niet alleen het licht maar ook de warmte uit de slaapkamer. Hierdoor blijft het binnen een stuk koeler dan met gewone rolgordijnen. Zeker voor een zolder die als slaapkamer gebruikt wordt, is dat op warme zomerdagen heel erg prettig!

Toppoint, ook voor rolgordijnen in de slaapkamer

Door de vele mogelijkheden in afwerking past het rolgordijn bij elke stijl. Wil je weten in welke uitvoering een rolgordijn bij jouw slaapkamer past? Kom dan langs bij een Toppoint dealer. Daar hebben we veel inspirerende voorbeelden en altijd interieurstylisten die je persoonlijk adviseren.

Gepubliceerd op: 14 februari 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: