vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Kleur van 2022: Bright Skies

De trendkleur voor je interieur!

Heerlijk wegdromen in je interieur? Dat doe je met de nieuwe Flexa trendkleur voor 2022: Bright Skies. Een mooi licht en luchtig blauw. Gekozen door de kleurexperts van Flexa. Wat je met deze nieuwe kleur kan in jouw interieur, dat lees je in dit blog.

Revitaliserend

Bright Skies is een lichte blauwe tint die je interieur een open sfeer geeft en zo verfrissend voor je werkt. Het wordt dan ook revitaliserend genoemd; de optimistische, levendige kleur geeft de ruimte een nieuwe uitstraling en frisse sfeer. Het haalt het positieve van buiten naar binnen, brengt de natuur in huis en zorgt voor een levendig gevoel in de ruimte.

Zo wordt een trendkleur gekozen

Zo’n kleur wordt niet zomaar gekozen. Dat wordt bepaald met internationale designexperts. Ze kijken naar wat op dit moment de mensen bezighoudt en wat onze levens beïnvloedt. De laatste tijd is de rol van thuis voor velen veranderd; het is een plek geworden waar we vaker zijn. Leven en werken. Maar ook de natuur is voor veel mensen nu belangrijker. Of we zijn ons er meer bewust van geworden. Dit alles leidde tot een nieuwe trendkleur: Bright Skies. Licht en luchtig, levendig en optimistisch. Een kleur die de huizen opener maakt en weldadig is voor de geest. Een mooie blauwe tint in je interieur waardoor je de wereld kunt omarmen.

Bijpassende kleurenpaletten

Deze kleur blauw past goed in verschillende stijlen. Flexa heeft een viertal kleurenpaletten ontwikkeld waarmee je Bright Skies goed kunt combineren in je interieur:
– Workshop: lichte en opgewekte kleuren die een mooie basis vormen voor een inspirerende ruimte waar gewerkt, geleerd en geleefd wordt.
– Greenhouse: lichte, natuurlijke tinten waarmee je de frisheid van de natuur naar binnen haalt. Een kleurenpalet dat mooi staat in een landelijk interieur.
– Studio: zachte, luchtige tinten die samen een rustgevende ruimte creëren. Ideaal voor een plek waar je tot jezelf kunt komen, om te ontsnappen en op te laden.
– Salon: zachte neutrale tinten gecombineerd met warme tinten. Het kleurenpalet Salon maakt je ruimte fris, open en uitnodigend.

Raamdecoratie bij Bright Skies

Bright Skies is mooi, licht en luchtig. En dat combineert perfect met luchtige raamdecoratie zoals in-betweens of transparante gordijnen. Maar ook plissés en Duette®Shades in een transparante of blikdichte stof zijn hier een goede aanvulling op. In de Toppoint-collectie hebben we veel tinten die goed matchen met de genoemde kleurenpaletten. Zo kun je met een nieuwe tint op de muur en een bijpassend nieuw raamproduct je interieur snel een hele nieuwe en frisse uitstraling geven!

Persoonlijk interieuradvies? Bezoek jouw Toppoint-dealer!

Wil je weten hoe je de trendkleur van 2022, Bright Skies, in jouw interieur mooi kunt toepassen? Bezoek dan een van de winkels van Toppoint. De stylisten daar staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Kom je snel eens langs?

Gepubliceerd op: 14 december 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: