vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Lamellen, ideaal in veel ruimtes

Trendy en innovatieve lamellen

Lamellen worden nogal eens als saaie of zakelijke raamdecoratie gezien. Maar niets is minder waar! De lamellen van nu zijn heel divers. Van strak tot warm en van trendy tot innovatief, in onze collectie Toppoint-lamellen kan u voor elke ruimte en voor elke woonstijl een bijpassende set lamellen vinden.

Praktisch, ook bij grote ramen

Wat alle lamellen gemeen hebben, is dat ze heel praktisch zijn. U maakt ze zo schoon, schuift ze gemakkelijk opzij en in een handomdraai zet u ze op de gewenste stand. Zo bepaalt u altijd hoeveel inkijk of hoeveel privacy u heeft en of u volop licht in huis wil of dat u het wat filtert. En heeft u een heel groot raam? Ook dan zijn lamellen ideaal; ze kunnen op maat gemaakt worden voor ramen tot wel 6 meter breed.

Van stof, pvc, aluminium en aluminium met vilt

Lamellen zijn er van allerlei verschillende materialen. Natuurlijk van pvc maar ook in stof en aluminium kan u mooie lamellen krijgen. Sinds kort zijn er aluminium lamellen met een vilten laag. En elk type lamel heeft weer andere voordelen en andere mogelijkheden.

Geperforeerde lamellen

Zoals de pvc lamellen. Die zijn perfect voor in de badkamer doordat het railsysteem van aluminium gemaakt is. PVC lamellen roesten niet en kunnen dus goed in vochtige ruimtes toegepast worden. Deze lamellen zijn er van heel smal (52 mm) tot heel breed (250 mm) en kunnen zelfs naar wens transparant gemaakt worden door ze te laten perforeren. Hoe meer gaatjes, hoe meer licht! Gegarandeerd een bijzonder effect!

Warm of strak?

Stoffen lamellen zijn mooi voor een warme uitstraling. En de aluminium lamellen hebben juist weer een strakkere look. Allebei zijn ze in verschillende breedtematen en de breedste stoffen lamellen kunnen ook afgewerkt worden met een houten latje. Zo lijken ze bijna op de stijlvolle paneelgordijnen!

Met vilt, ook voor projecten

Uniek zijn de Iso Reflex® lamellen: aluminium lamellen met een 100% vilten laag. Het vilt geeft het geheel een warme sfeer terwijl de lamellen door het gebruik van aluminium weer extra robuust zijn. En past u deze lamellen toe in een project van meer dan 20m2? Dan kunt u het vilt in elke gewenste kleur laten aanbrengen.

In trendkleuren en met patronen op pvc

Bent u op zoek naar een bijzondere kleur of wilt u een trendkleur van nu voor de lamellen van uw keuze? Dan kan dat. Wij leveren ze in heel veel tinten en altijd in de mooiste trendkleuren. Ook bestaan er lamellen met een bijzonder patroon, zoals pvc lamellen waar een trendy patroon op is aangebracht voor een uniek en modern effect.

Ontdek de lamellen bij de Toppoint dealer

Dat lamellen niet saai zijn, is nu wel duidelijk. Maar het beste ziet u de veelzijdigheid van lamellen zelf, in een winkel van Toppoint. Kom langs en laat u verrassen en inspireren door de brede en mooie collectie Toppoint-lamellen. En voor persoonlijk interieuradvies staat er altijd een stylist voor u klaar.

Gepubliceerd op: 26 oktober 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: