vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Houten jaloezieën in een landelijk interieur

Houten jaloezieën geven elk interieur een natuurlijke sfeer. Dat staat natuurlijk altijd mooi in een landelijk interieur waar al veel hout en natuurlijke materialen voorkomen. Maar ook in een industrieel of urban interieur zijn houten jaloezieën geliefd, juist vanwege het contrast dat ze creëren met de harde materialen. Kortom, met houten jaloezieën zit u eigenlijk altijd goed!

Verantwoord hout

De houten jaloezieën die bij Toppoint te vinden zijn, zijn grotendeels gemaakt van verantwoord hout. En behalve dat ze door hun uitstraling al een natuurlijke sfeer creëren, doen ze dat ook door de geur. Deze jaloezieën verspreiden namelijk in elke ruimte de geur van hout. Veel echter dan dat wordt het niet!

UV-bestendige lak

Of u nu een rustiek, trendy, modern of klassiek interieur heeft, de houten jaloezieën staan er altijd goed bij. U kunt ze dan ook geheel naar wens laten afwerken. Bijvoorbeeld in de kleur van uw keuze maar ook met UV-bestendig lak zodat ze niet zullen verkleuren. Bovendien combineren de houten jaloezieën heel goed met stoffen gordijnen. Een effect dat u kunt versterken als u kiest voor een ladderband in een bijpassende tint.

Afwerking naar wens

Ook wat de rest van de afwerking betreft bieden de houten jaloezieën volop mogelijkheden. Zo kan de bovenbak in hout afgewerkt worden, is zowel hand- als elektrische bediening mogelijk en kan het met spandraden geleverd worden zodat het ook bij schuine of kantelramen mooi strak blijft zitten.

Voor elk interieur

Of u nu een landelijk of een hypermodern interieur hebt, eigenlijk zijn houten jaloezieën geschikt voor elke interieurstijl. Door de vele mogelijkheden kunnen ze altijd op maat gemaakt worden en afgestemd op elke persoonlijke smaak en wooninrichting. Maar wat voor interieur u ook heeft, ze voegen altijd sfeer en een warme uitstraling toe.

Meer weten over houten jaloezieën voor uw interieur?

Misschien is het juist wel doordat u zoveel met houten jaloezieën kunt doen, dat u niet precies weet wat het beste is voor uw interieur. Vraag het dan eens aan een van onze woonadviseurs. U vindt ze bij onze verkooppunten waar u altijd een afspraak met ze kunt maken voor een persoonlijk gesprek en een woonadvies op maat.

Gepubliceerd op: 30 juli 2018

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: