vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Maatwerk raamdecoratie: perfect passend

Mooie raamdecoratie is raamdecoratie die perfect past. Een rolgordijn dat te smal is, een in-between die te kort is of een jaloezie die veel te lang is… Het ziet er niet mooi uit en het kan ook nog eens heel onhandig zijn. Omdat licht bijvoorbeeld naar binnen kiert. Daarom is maatwerk nodig bij raamdecoratie. Daarmee past het altijd perfect en staat het ook nog eens goed bij uw interieur.

Service van een goede zaak

Maatwerk klinkt misschien duur of chique, maar het is de service waarmee een goede zaak zich onderscheidt van de rest. Vanaf advies tot en met het inmeten en monteren, alleen daarmee weet u zeker dat u iets kiest wat perfect past. Zowel qua maatvoering als stijl.

Voor u opgemeten

Bij onze woonspecialisten is het standaard; zij komen bij u thuis de ramen opmeten en zorgen ervoor dat de raamdecoratie naar wens op maat wordt gemaakt. Daar betaalt u niet extra voor, dat is de service. En bovendien gemak, ook voor de specialisten. Want niemand heeft er wat aan als u gordijnen of jaloezieën bestelt volgens een maat die u zelf heeft opgemeten, maar die eenmaal geplaatst toch niet helemaal correct blijkt te zijn. Dan bent u niet tevreden, en zij dus ook niet. Vandaar deze service; zo zorgen ze voor een product dat gegarandeerd goed is. U blij en zij dan ook.

Perfect passend in uw interieur

Maar perfect passend is meer dan alleen de juiste maat. Het gaat ook om de combinatie met uw interieur. Of de combinatie van twee soorten raamdecoratie. Een interieurstylist weet wat er beschikbaar is, heeft talloze voorbeelden van combinaties al eens gezien of gemaakt en komt ook met suggesties waar u zelf niet zo snel aan denkt. Maar die wel heel erg mooi uitpakken in de inrichting! Maatwerk betekent in dit geval dus ook persoonlijk advies in styling met veel inspirerende voorbeelden, suggesties en tips.

Confectie met aandacht

Ook maatwerk is de aandacht waarmee de confectie wordt uitgevoerd. In het atelier maken ze de raamdecoratie geheel op maat volgens uw wensen. Zoals bij vouwgordijnen. Daarbij zijn allerlei varianten mogelijk; baleinen aan de voor- of achterzijde van de stof, kleurgecoördineerde garens en linten aan de achterzijde als er een print is die moet doorlopen. Door op die details te letten, krijgt u een product dat precies is zoals u dat had voorgesteld. En precies zo moet het ook.

Vakmanschap in maatwerk, bij onze dealers

Maatwerk en vakmanschap dus, daarmee heeft u raamdecoratie die perfect past. En daarvoor staan al onze woonspecialisten voor u klaar. Vanaf inspiratie met stijladvies en het persoonlijk inmeten tot en met het monteren als het speciaal voor u gemaakt is. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact op met een van onze dealers en ze laten u graag zien wat allemaal mogelijk is met mooi op maat gemaakte raamdecoratie.

Gepubliceerd op: 2 maart 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: