vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuw: Iso Reflex® lamellen

Strak design, sfeervolle uitstraling

Nieuw in het assortiment raamdecoratie bij Toppoint zijn de Iso Reflex® lamellen. Een absoluut nieuw product waarbij de aluminium lamellen voorzien zijn van een laag 100% natuurlijk vilt. En dat biedt veel voordelen! De belangrijkste daarvan is misschien wel de uitstraling, die is simpelweg heel aantrekkelijk!

Aluminium lamel met 100% natuurlijk vilt

De Iso Reflex® lamel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Op elke lamel is een 100% natuurlijke vilten laag aangebracht. Dit maakt de lamellen heel bijzonder; ze zijn zowel strak als heel sfeervol door het natuurproduct dat erop zit. Door die vilten toevoeging zijn deze lamellen esthetisch heel fraai en passen ze in elk modern interieur.

Isolerend, geluiddempend, reflecterend en brandwerend

Dit raamproduct werkt net als ‘gewone’ lamellen; met een ketting kunnen ze geopend en gesloten worden of schuin gezet. Zo bepaalt u zelf de lichtinval en privacy op elk moment van de dag. Maar de Iso Reflex® heeft nog meer pluspunten; ze zijn ook isolerend en geluiddempend door de laag vilt en ze zijn zonreflecterend waardoor vervelende lichtschitteringen binnen voorkomen worden. Natuurlijk zijn deze lamellen ook heel veilig. Het aluminium en het wollen vilt dat gebruikt wordt, zijn brandwerend.

Voordelen van vilt

Het vilt dat op elke lamel is aangebracht, is een prachtig natuurproduct. Het wordt gemaakt van wol en dat heeft veel voordelen. Zo is het kleurvast, isoleert het goed en is het water- en vuilafstotend. De lamellen blijven dus lang mooi. Ook is vilt bestand tegen hoge temperaturen en brandt het niet. Doordat vilt van zichzelf een natuurlijk laagje wolvet op zich heeft, blijft vuil er vaak gewoon op liggen en is het gemakkelijk met een zachte borstel of een zacht doekje te verwijderen.

Kies je kleurencombinatie of ga voor de huisstijl bij grotere (20m2) projecten

Het vilt is in drie kleuren leverbaar en de lamellen in vier verschillende kleuren. Zo kunt u zelf uw eigen unieke combinatie maken die perfect past bij uw interieur. En zoekt u mooie raamdecoratie voor een project? Vanaf 20 m2 is het vilt op de Iso Reflex® lamel in elke kleur leverbaar. Daarmee kunt u het perfect laten aansluiten op bijvoorbeeld de huisstijl of een andere passende kleur van het project.

Vanaf nu in de winkel van Toppoint: de nieuwste lamel Iso Reflex®!

Met deze lamel heeft u in huis of op de zaak een uniek, nieuw en innovatief raamproduct. Het strakke design en de warme uitstraling geven elke ruimte een bijzondere sfeer. En deze nieuwe lamellen zijn vanaf deze week verkrijgbaar! Wilt u meer weten over deze mooie lamellen? Ga dan snel naar een Toppoint dealer waar ze nu in de winkels te zien zijn. Ons team van interieurspecialisten staat voor u klaar om u er alles over te vertellen. Tot ziens!

Gepubliceerd op: 6 juli 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: