vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuw jaar, nieuwe look

Met raamdecoratie

Wat zijn uw goede voornemens voor 2022? Afvallen, meer bewegen, gezonder eten? Waarom gaat u niet voor een nieuwe look voor uw interieur? Ook daar gaat u zich goed door voelen, en het is een stuk makkelijker vol te houden! Met raamdecoratie verandert u uw interieur al heel snel van sfeer, uitstraling en kleur. Hoe? Daar hebben wij wel een paar suggesties voor!

Andere raamdecoratie, andere uitstraling

Voor een nieuwe look in huis is echt niet altijd een ingrijpende verbouwing nodig. Een nieuw kleurtje op de muur, wat andere accessoires in het interieur of een nieuwe set raamdecoratie. Of allemaal samen natuurlijk. Hoe dan ook, met alleen al een ander raamproduct krijgt uw huis een heel andere uitstraling!

Akoestiek

Heeft u nu bijvoorbeeld jaloezieën voor de ramen hangen? Dan kunt u zich wel voorstellen dat het heel anders is als u voor gordijnen kiest, of bijvoorbeeld plissés. Alleen al de verandering in akoestiek zal opvallen; het stof van de gordijnen of plissés zorgt voor veel meer geluidsdemping waardoor het heel anders zal klinken in huis.

Combineer huidige raamproduct met iets nieuws

Heeft u nu een enkel raamproduct? Dan creëert u al een enorm verschil door het te combineren met een ander raamproduct. Stel u heeft nu enkel jaloezieën voor de ramen hangen, dan verandert het interieur al enorm door er een set gordijnen of in-betweens bij te hangen. U combineert dan twee raamproducten waardoor het comfortabeler, aangenamer en sfeervoller in huis wordt.

Verander de kleur

Een heel andere kleur kan ook een wereld van verschil veroorzaken. Heeft u nu bijvoorbeeld een vrij strakke inrichting? Denk dan eens aan een stel felgekleurde rolgordijnen. Een felle of warme tint zorgt voor een instant andere sfeer. En neemt u een transparant raamproduct, dan wordt dat effect nog eens versterkt als de zon daardoorheen schijnt. Mooi, stijlvol en compleet anders!

Raamdecoratie met print

Heeft u nu effen raamdecoratie? Dan zorgt een raamproduct met een printje ook al voor een groot verschil. Zoals een gordijn met grote, botanische prints. Combineer het met wat nieuwe planten en de nieuwe look is compleet. Heerlijk genieten in 2022 van je groene, natuurlijke interieur? Het kan dus al met een andere gordijnstof!

Persoonlijk advies voor een nieuwe look in uw interieur? Bij de Toppoint dealer!

Wilt u ook een nieuwe look in uw interieur in het nieuwe jaar maar vind u het lastig om iets te vinden dat mooi aansluit bij uw huidige inrichting? Laat u dan persoonlijk adviseren. In elke vestiging van Toppoint staan de stylisten voor je klaar. Neem wat foto’s van de ruimte mee die u graag wil aanpassen, en zij denken met u mee en laten vele inspirerende voorbeelden zien. Zo krijgt ook uw interieur in 2022 een nieuwe look!

Gepubliceerd op: 21 december 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: