vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuw: Open View® jaloezieën met dubbele lamellen

De nieuwste aanwinst van Toppoint

Meer uitzicht met jaloezieën voor de ramen? Dat kan met de Open View®! Deze nieuwe jaloezieën van Toppoint zijn luxe, strak en heel erg handig doordat jij zelf bepaalt hoeveel lichtinval en hoeveel uitzicht je hiermee hebt.

Meer uitzicht, meer lichtinval

De Open View® jaloezieën zijn nieuw in het assortiment van Toppoint. Zo op het oog lijken ze misschien een gewone jaloezie maar ze werken anders waardoor ze veel meer mogelijkheden bieden. De horizontale lamellen verschuiven namelijk als je de jaloezieën openzet. Eigenlijk komen er dan twee lamellen vlak bij elkaar te liggen waardoor de ruimte tussen de andere lamellen verdubbelt. En jij dus meer uitzicht en meer lichtinval in huis hebt!

Totale controle over je raamdecoratie

Heb je een keer niet zo’n zin in zoveel uitzicht? Of wil je minder lichtinval of minder inkijk? Dan pas je het eenvoudig aan. Dat is het fijne van de Open View® jaloezieën, daarmee heb jij de totale controle over je raamdecoratie. De bediening werkt net als met gewone jaloezieën via een ketting of stang. Maar wel met een heel ander effect!

Aluminium van Scala® in twee maten

Open View® zijn aluminium jaloezieën en leverbaar in twee maten: 25 en 50 mm breed. Deze jaloezieën zijn van het merk Scala® wat dus garant staat voor hoge kwaliteit en uitstekend design. De breedste jaloezieën kunnen afgewerkt worden met een ladderband in verschillende trendy kleuren. Het ladderkoord kan in een kleur naar keuze geleverd worden, zelfs in zilver, brons of koper wat het geheel een luxe uitstraling geeft!

Open View®, mooi met gordijnen

Natuurlijk combineren ook de Open View® jaloezieën perfect met andere raamdecoratie zoals gordijnen. Kies voor een mooi, dik overgordijn en je hebt de perfecte combinatie voor betere akoestiek, meer sfeer en meer isolatie. En heb je de breedste jaloezieën, dan kun je de ladderband laten uitvoeren in een kleur die mooi matcht met de gordijnen voor een strak design in elke ruimte.

Ontdek Open View® jaloezieën bij de Toppoint dealer

Met Open View® voor de ramen heb je moderne jaloezieën met een tijdloze uitstraling. Of je nu een modern of industrieel interieur hebt of juist een retro woonstijl of meer klassiek, deze Open View® jaloezieën passen er altijd bij. Vind je het lastig om te bedenken welke kleur of welke uitvoering mooi past bij jouw interieur? Of met wat voor andere raamdecoratie je ze het beste kunt combineren voor jouw woonstijl? Vraag het dan aan de stylisten van de Toppoint dealers. Ze staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren.

Gepubliceerd op: 10 mei 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: