vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuw: woonstijl Cord Webbing

In harmonie met de natuur, bij jou thuis

Een plek waar het net is alsof je buiten in de natuur bent, dat is een interieur waar jij je op je best voelt en kan ontspannen. De woonstijl Cord Webbing creëert zo’n ruimte. Met natuurlijke materialen en kleuren waar je je beschermd voelt en ontsnapt aan de drukte van alledag. Wil je loslaten en genieten? Dan is Cord Webbing dé woonstijl voor bij jou in huis!

Retro webbing

Cord Webbing is gebaseerd op de speciale vlechttechniek ‘webbing’. Daarbij wordt rotan gevlochten en in meubels verwerkt zoals rugleuningen van stoelen, zijpanelen of frontjes van kastjes en zo. Een stijl die veel te zien was in de jaren ’80 en nu weer helemaal terug is. Heel retro dus, maar ook superrelaxed!

Balans en harmonie

Met deze woonstijl in je interieur voelt je thuis als een warm nest. De natuurlijke materialen en kleuren die kenmerkend zijn voor Cord Webbing, stralen kalmte uit en geven een gevoel van bescherming. In een Cord Webbing-interieur kun je ontsnappen aan de dagelijkse drukte en geniet je maximaal van de balans en harmonie van de natuur.

Naturelle tinten

De kleuren die bij deze woonstijl veel terugkomen zijn de naturelle tinten. Graangeel, zand en riet, lichte, warme en vrolijke tinten dus die goed combineren met natuurlijke materialen zoals rotan, hout of kurk. Zo kan Cord Webbing goed samengaan met een duurzame inrichting.

Natuurlijke materialen

Ook items van natuurlijke materialen combineren uitstekend met deze woonstijl. Zoals vloerkleden van jute of sisal bijvoorbeeld. Die zijn natuurlijk en verantwoord en passen qua stijl perfect bij Cord Webbing. Maar ook een duurzame kurkvloer of oversized linnen gordijnen staan mooi bij deze woonstijl.

Mooi bij een klassieke en moderne inrichting

Voel jij je thuis bij het natuurlijke en comfortabele van Cord Webbing? Dan kun je deze woonstijl heel makkelijk integreren in je bestaande interieur. Het past namelijk heel goed bij onder andere klassieke, Scandinavische en moderne inrichtingen. In elk type interieur geven de webbing-elementen weer een heel ander effect, maar het relaxte en natuurlijke komt overal goed tot z’n recht.

Voelbaar 3D-behang

Overigens is deze woonstijl niet alleen maar rust en puur natuur. Een behang met een bijzondere structuur geeft het geheel net een eigen touch. Zoals een behang met een voelbaar webbing-patroon! Met dit 3D-behang op de muur behoud je de rustige sfeer terwijl je toch een spannend detail toevoegt. Of kies voor een glanzend detail bij deze woonstijl. Zoals een zilveren ladderband bij jaloezieën, een gordijnstof met een glansje of een koperen kraan in je interieur. Heel subtiel, dat verhoogt het effect zonder dat het de woonstijl verstoort.

Cord Webbing, in het nieuwe magazine van MrWoon!

Meer over de woonstijl Cord Webbing lees je in het nieuwste magazine van MrWoon, verkrijgbaar bij al onze winkels. En wil je je persoonlijk laten adviseren hoe je deze woonstijl in jouw interieur laat terugkomen? Ook dan ga je naar de winkels van Topppoint. Daar zijn veel stoffen en materialen die hier goed bij passen en de interieurstylisten helpen je graag om dit resultaat ook bij jou thuis te realiseren.

Gepubliceerd op: 12 juli 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: