vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuw: woonstijl Pastel Harlequin

Fun in je interieur met pastels en grafische vormen

Uitgesproken kleurencombinaties, opvallende grafische patronen en rijke stoffen; de woonstijl Pastel Harlequin is uniek, speels en brengt fun in je interieur! Nu gespot in het nieuwe woonmagazine van MrWoon. Ben jij op zoek naar een woonstijl die anders is, een beetje edgy? Dan is Pastel Harlequin echt iets voor jou!

Pastelroze en pistachegroen

Pastelroze en pistachegroen. Als zo’n kleurencombinatie voor in huis jou wel aanspreekt, dan word je vast heel vrolijk van deze woonstijl. En dat is ook precies wat Pastel Harlequin doet; het zorgt ervoor dat je in huis meer fun hebt! Met zachte kleuren in gewaagde combinaties of juist als zachte touch in een rustig interieur. Jij bepaalt hoe je deze vrolijke trend toepast bij jou in huis. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Edgy en rijk

Bij pastels denk je misschien aan zacht, zoet en romantisch. Maar dat is Pastel Harlequin toch echt niet! Doordat het gecombineerd wordt met bijzondere dessins en structuren, wordt het juist meer edgy. En met de toevoeging van rijke materialen zoals zijde en fluweel, komt er een glans bij die het geheel een rijke uitstraling geeft.

Zacht en warm in een donker, natuurlijk interieur

Heb je een rustig, wat donker interieur met veel natuurlijke materialen? Zoals een stenen muur of een donkere houten vloer? Dan breng je met de juiste accessoires weer net genoeg zachtheid en warmte aan. Zoals een zacht vloerkleed met sprekende kleuren en grote grafische blokken. Of juist kussens op de bank in zachte pasteltinten en van een heerlijke fluweelachtige stof. Het is luxe, warm en opvallend tegelijk.

Combi van roze

Een beetje roze hier, en een beetje roze daar… In een interieur met de woonstijl Pastel Harlequin kan dat zeker. Ook als je meerdere kleuren roze combineert, of eigenlijk juist als je verschillende roze tinten combineert. Kies voor donkerroze op de muur, oudroze in je raambekleding en neem ook grote meubelstukken in een roze kleur. Het is eenheid met een tikje fun.

Harde materialen, zachte pasteltinten

Zachte pastels zijn ook de perfecte tegenhanger voor harde vormen of harde materialen in je huis. Een betonvloer, strak gestucte muren of meubels van zwart staal? Een vloerkleed in zachtgrijs, kussens op de bank in verschillende tinten roze of een poef in pistachegroen… het geeft de ruimte een speelse touch en een zachtere, meer comfortabele uitstraling. En kies je voor velours accessoires of raamdecoratie in pastel? Dan wordt die zachtheid nog eens extra benadrukt.

Raamdecoratie bij Pastel Harlequin

Typisch bij Pastel Harlequin zijn ook de opvallende grafische patronen en vormen. Zoals grote vlakken in een vloerkleed maar ook opvallende structuren in een behang of combinaties van kleurrijke vormen in een gordijnstof. Combineer de verschillende patronen met elkaar voor een spannend geheel. Of kies een grafisch uitgesproken gordijnstof bij een effen raamdecoratie in een pasteltint. Dat kan een velours overgordijn met een zachte in-between zijn, maar ook een oudroze plisségordijn samen met een gordijn in dezelfde tint maar met een grovere structuur.

Volop inspiratie bij de Toppoint dealer en in het gratis woonmagazine

De woonstijl Pastel Harlequin is uitnodigend en uitdagend. Vind je het lastig om te bedenken hoe je deze mooie woonstijl toepast in jouw interieur? Laat je dan adviseren door onze interieurstylisten. In elke winkel van Toppoint staan ze voor je klaar. En daar liggen ook de gratis woonmagazines met meer dan 100 pagina’s aan wooninspiratie. Kom snel langs voor persoonlijk interieuradvies.

Gepubliceerd op: 5 juli 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: