vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuwe collectie Toppoint raamdecoratie

Nu in de winkels en in ons nieuwste woonmagazine

Is het tijd voor wat anders in huis? Een nieuwe sfeer, een andere stijl of een frisse look? Dan bereik je snel het gewenste resultaat met andere raamdecoratie. In onze winkel hangt nu de nieuwste collectie raamdecoratie van Toppoint. En wil je je eerst rustig oriënteren? Dan kan dat ook met het nieuwe woonmagazine dat je gratis ophaalt in onze winkels. Snel naar de winkel dus!

Instant andere sfeer

Met nieuwe gordijnen of andere raamdecoratie, heb je instant een andere sfeer in huis. En dat gaat een stuk makkelijker dan een muur opnieuw behangen of verven! Het moeilijkste is misschien wel een keus maken, zeker nu de nieuwe collectie er is. Gelukkig kun je altijd rekenen op onze interieurstylisten. Zij staan voor je klaar en helpen je met persoonlijk advies en veel tips en voorbeelden ter inspiratie.

Van basic naar dessin

Heb je nu nog een vrij basic gordijn, zonder print en in een rustige kleur? Dan wordt je kamer direct anders als je voor raamdecoratie met een printje gaat! Kies voor een dessin waarin de kleur van je muur terugkomt. Of stem het motief van het dessin af op de woonstijl en je meubels. Het gordijn is dan weliswaar drukker dan je nu gewend bent, maar het blendt helemaal met de rest van je interieur. En zo’n perfecte match mag best opvallen, toch?

Niet meer saai, toch niet schreeuwerig

Vind je je interieur nu wat te rustig of zelfs een beetje saai? Dan is een gordijn met een mooie of bijzondere print een snelle manier om je interieur helemaal op te fleuren. Dat kan met een kleurrijke print maar je kunt ook voor een grafische print in rustige tinten kiezen. Het patroon is dan een stuk drukker maar de kleuren voorkomen dat het schreeuwerig wordt. En afgestemd op de rest van het interieur wordt het gordijn dan juist een smaakvolle toevoeging die de gewenste woonstijl nog eens extra benadrukt.

Borduursel op gordijnen

Weet je dat er ook diverse gordijnen zijn met een geborduurde print? Het dessin ligt dan letterlijk boven op de stof. Deze gordijnstoffen zijn er in allerlei kleurvarianten. Kies bijvoorbeeld voor een afwijkende onderkleur bij een borduursel in een kleur die al terugkomt in je interieur. Zo vernieuw je jouw inrichting terwijl het geheel mooi samensmelt.

Combinaties met de nieuwe Toppoint collectie

Een mooie combinatie samenstellen wordt met de nieuwe collectie van Toppoint nog leuker! Neem bijvoorbeeld plisségordijnen in een kleur die perfect past bij een tint uit de gordijnen. Dat kunnen overgordijnen zijn maar ook de meer transparante in-betweens. De plissés zijn er namelijk van transparant tot verduisterend. Zo kun je raamdecoratie samenstellen waarmee je overdag aangenaam licht in huis hebt en ’s avonds alle privacy die je maar wenst.

Inspiratie en persoonlijk advies, bij de Toppoint dealer

Wil jij ook een andere sfeer en stijl in jouw interieur in een handomdraai? Ga dan naar een dealer van Toppoint en laat je adviseren door onze vakmensen daar. Of haal daar eerst het nieuwste woonmagazine op voor 100 pagina’s inspiratie. Dan heb jij binnenkort ook een heel andere look in huis met een van de gordijnen uit de nieuwe Toppoint collectie!

Gepubliceerd op: 2 augustus 2022

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: