vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuwe gordijnencollectie lente/zomer 2023

Prachtig design, trendy en duurzaam

Met de zomerse dagen in aantocht wordt het licht in huis weer frisser en feller. Het moment voor een fijne make-over van je interieur met speciale aandacht voor je raamdecoratie. Omdat die dat licht aangenaam kan filteren en je ook op de lange, warme dagen nog privacy en isolatie geeft. Wil je dan raamdecoratie die helemaal past bij de trends van nu én ook nog verantwoord is? Kijk dan snel eens naar de nieuwe gordijnencollectie van Toppoint. Prachtige design raamdecoratie met zowel in-betweens als verduisterende gordijnen. In trendy kleuren, van duurzame materialen en gemaakt volgens innovatieve weeftechnieken.

Interieurtrends van dit jaar

De interieurtrends voor dit jaar zijn onder meer organisch, minimalistisch en duurzaam. Thuis wordt een aangename, veilige plek waar je weer heerlijk tot rust komt zonder allerlei prikkels. Zoals in een modern, strak interieur met ton-sur-ton kleuren, natuurlijke tinten en natuurlijke materialen. Met strakke of juist organische vormen. En precies dat zie je ook terug in de nieuwe gordijnencollectie.

Naturelle kleuren

De kleuren van deze nieuwe gordijnen zijn namelijk naturel, betongroen en mosgroen. Echte trendkleuren van nu en ook een kleurenpalet dat terugkomt in de jaloezieën van Scala® en Silva®. Een combinatie van deze houten of aluminium jaloezieën met de nieuwe gordijnen doet het dan ook heel goed in moderne interieurs en bij trendy woonstijlen.

Mix van kwaliteit en duurzaamheid

Ook met duurzaamheid is rekening gehouden bij deze nieuwe gordijnencollectie. Door de gordijnen te maken volgens innovatieve weeftechnieken en bij de materialen verantwoorde keuzes te maken, is deze nieuwe collectie een aangename mix van kwaliteit en duurzaamheid. Zo zijn sommige gordijnstoffen gemaakt met oude PET-flessen. Het resultaat is bijzonder mooi en bijzonder aangenaam. En het bewuste tintje maakt deze raamdecoratie nog mooier!

Innovatieve weeftechnieken

Die toegepaste weeftechnieken zorgen ook voor een bijzonder effect. Sommige gordijnstoffen hebben een heel naturelle, grove look die past in een natuurlijke omgeving. Andere gordijnstoffen zijn ronduit innovatief zoals bijvoorbeeld het opengewerkte materiaal van het gordijn Anches. Of je dus meer au naturelle wilt qua woonstijl of juist een trendy design zoekt, de nieuwe gordijncollectie bevat het allebei.

in-betweens en overgordijnen

De nieuwe collectie gordijnen bestaat dus uit in-betweens en overgordijnen. Die laatste zijn verduisterend en sommige gordijnstoffen ook isolerend . De in-betweens kunnen goed gecombineerd worden met de overgordijnen. Hang dat samen op en het geeft je ruimte een aangenaam comfortabele sfeer die ook nog eens de akoestiek sterk verbetert. Wil je liever een iets strakkere uitstraling in jouw interieur? Dan combineer je ze met de eerdergenoemde jaloezieën die ook in actuele trendkleuren geleverd kunnen worden.

Ontdek de nieuwste gordijnencollectie van Toppoint

Ontdek de nieuwste gordijncollectie voor de lente en zomer van 2023 bij één van de Toppoint partners. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt. Kom dus eens langs voor meer informatie en persoonlijk interieuradvies.

Gepubliceerd op: 11 april 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: