vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Nieuwe najaarscollectie

Prachtige gordijnen, kamerhoog, in de kleuren van nu

De nieuwe najaarscollectie van Toppoint is binnen: prachtige gordijnen van zes verschillende kamerhoge stoffen in de kleuren van nu, met mooie grafische patronen of een bijzondere look. Zowel in-betweens als overgordijnen die we ook nog kunnen verduisteren. Mooie stoffen om snel het interieur een nieuwe, warme sfeer te geven, ideaal voor de komende donkere, koude dagen.

In-betweens van nieuwe kamerhoge stoffen

De nieuwe najaarscollectie bevat vijf in-betweens, elk gemaakt van een bijzondere kamerhoge stof. Van rustig effen tot prachtige patronen, de nieuwste gordijnstoffen zijn semi-transparant en kunnen mooi gecombineerd worden met andere raamdecoratie.

Lana en Étoffe: effen in-betweens

Twee nieuwe in-betweens in de Toppoint-collectie zijn Lana en Étoffe. Allebei een in-between en allebei effen, maar toch heel anders. Zo is gordijn Lana een vrij basic gordijn maar wel verkrijgbaar in 22 trendy kleuren. Een prima keuze als u een mooie combinatie wilt maken met een andere soort raamdecoratie en het niet te druk voor het raam mag zijn. Étoffe is ook een in-between maar in meer basic, naturel-achtige tinten. De gordijnstoffen van Étoffe zijn er in negen varianten, elk met een vleugje kleur wat ze een tikje verrassend maakt.

Basics Royale met een metallic look

Een andere nieuwe in-between is de Basics Royale. Deze gordijnstof is grof geweven met een metallic look. Een verrassende combinatie die mooi staat bij zowel retro als industriële interieurs. De Basics Royale is verkrijgbaar in 25 kleuren.

Loux: kamerhoog in-between gordijn met patronen

Ook het gordijn Loux hoort bij de nieuwe najaarscollectie. Loux is een kamerhoog in-between gordijn van een soepelvallende stof. Deze in-between heeft een prachtig patroon en is verkrijgbaar in zes kleuren. Een heel mooi gordijn voor de echte trend-liefhebbers!

Monarch: satijnen in-between

Een glansje op een stof maakt het altijd net even wat meer speciaal. En dat is precies wat er gebeurt met de in-between Monarch. Ook dit nieuwe gordijn is van een kamerhoge stof met een prachtige glans waardoor het een satijnachtige uitstraling krijgt. De stof valt soepel en u heeft de keus uit wel 25 verschillende kleuren.

Muze XL: kamerhoog overgordijn

Het zesde nieuwe gordijn van Toppoints’ najaarscollectie is de Muze XL. Een kamerhoog overgordijn met een prachtige weving. Soepelvallend, in 30 kleuren waaronder ook de nieuwste trendkleuren. De gordijnstof is van zichzelf al grotendeels verduisterend maar kan heel goed gevoerd worden zodat het volledig verduistert.

Ontdek de najaarscollectie zelf bij de Toppoint dealer

Zowel de in-betweens als het overgordijn zijn nu te zien in de winkels van Toppoint. Ga snel langs om zelf deze mooie collectie te bekijken. En wilt u weten wat mooi zal staan bij uw interieur? Vraag het dan aan een van onze stylisten. Die zijn altijd aanwezig en helpen u graag met persoonlijk interieuradvies.

Gepubliceerd op: 9 november 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: