vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

No Limits® gordijnstoffen

Echt ongelimiteerde gordijnstoffen voor raamdecoratie

Bestaan er gordijnstoffen die geschikt zijn voor elke situatie en elke ruimte? Jazeker, de No Limits® gordijnstoffen! Een unieke gordijnstof die eruitziet als een aangenaam zachte, natuurlijke linnen stof maar eigenlijk een enorme krachtpatser is met oersterke eigenschappen. De No Limits® kan verwerkt worden in verschillende soorten raambekleding en is exclusief verkrijgbaar bij de partners van Toppoint.

Supersterk in weer in wind

No Limits® zijn gordijnstoffen die gebruikt worden voor gordijnen, vouwgordijnen en het Versus® gordijn. De stof vindt z’n oorsprong in de nautische wereld waar een supersterke stof nodig was die bestand was tegen de invloeden van weer en wind. Met speciale polyacryl garens werd die stof gemaakt, en Toppoint heeft daarvan de schimmel en -vochtwerende gordijnstof No Limits® ontwikkeld.

Zacht als natuurlijk linnen of katoen

No Limits® ziet eruit en voelt als linnen of katoen. Aangenaam zacht en heel natuurlijk dus. Maar onder dat aangenaam zachte uiterlijk zit een supersterk en robuust karakter. No Limits® is bijvoorbeeld heel kleurvast en schimmel en -vochtwerend. In testen behaalt het de hoogste score, 7/8, conform de ISO-norm 105B02. Dat betekent dat deze gordijnstof nauwelijks verkleurt. Zelfs niet als het constant in de volle zon hangt.

Gordijnstof voor vochtige ruimtes

Ook voor vochtige ruimtes is een gordijn van No Limits® heel geschikt. Door die unieke samenstelling van polyacryl garens is deze stof namelijk schimmelwerend. Je kunt van No Limits® dus bijvoorbeeld vouwgordijnen laten maken en ze zonder zorgen in de badkamer ophangen terwijl het lijkt alsof je daar linnen raamdecoratie hebt hangen!

Kleurvast, ook vol in de zon

Heb je grote ramen vol op het zuiden? Dan wil je een gordijn dat niet snel verbleekt onder invloed van het zonlicht. En ook dan kun je kiezen voor No Limits®. Want deze gordijnstof is niet alleen heel kleurvast, het is ook kamerhoog verkrijgbaar. Daarbij krimpt het nauwelijks en is heel soepel. Laat je dus kamerhoge raamdecoratie van No Limits® maken, dan valt dat heel soepel op de grond en heb je vrijwel naadloze gordijnen of vouwgordijnen.

In 30 kleuren, semi-transparant, dicht en verduisterend

Bij de gordijnstoffen van deze sterke stof heb je de keus uit een semi-transparante en een zware, dichte stof. Allebei zijn ze er in 30 prachtige kleuren. En wil je zowel een in-between als een dichte stof? Dan kun je ze mooi combineren. De gordijnen en vouwgordijnen die wij maken van de No Limits® stof, kunnen we ook nog voeren met een blackout-voering. Op verzoek zijn de dichte gordijnstoffen dus ook nog verduisterend te maken, ideaal voor de slaapkamer!

Vind jouw No Limits® gordijnen bij Toppoint!

Bij elke partner van Toppoint staan de woonspecialisten voor je klaar om jouw gordijnen in te meten en na zorgvuldige confectie ze ook bij jou te monteren. Je hebt er dan geen omkijken naar en voor je weet hangen de No Limits® gordijnen bij jou. Om ongelimiteerd van te genieten!

Gepubliceerd op: 9 augustus 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: