vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

No Limits® onderhoudsproducten

Unieke gordijnstoffen

Gordijnen die langer mooi en schoon blijven, supersterk zijn, amper verkleuren, in vochtige ruimtes kunnen, soepel tonen en ook nog eens maximaal kunnen verduisteren? Dat zijn de No Limits® gordijnstoffen Sol en Asis. Een unieke en uiterst hoogwaardige gordijnstof waarvan gordijnen en vouwgordijnen gemaakt kunnen worden. Vanaf nu in het kwalitatieve assortiment van de Toppoint partners.

No Limits® Sol & Asis

De No Limits® gordijnstoffen Sol & Asis zijn supersterke en heel unieke gordijnstoffen. Ze zijn ontwikkeld door Toppoint en gebaseerd op de stoffen die veel buiten worden gebruikt. Die stoffen moeten supersterk zijn om de invloeden van zon, wind en regen te weerstaan. Maar ze zijn daardoor ook vrij stug. Diezelfde kwaliteiten wilde Toppoint ook in een gordijnstof voor binnen, maar dan zacht en soepel vallend. En dat werd No Limits®. Deze gordijnstoffen zijn er als in-between, een dichte stof en een 100% verduisterende gordijnstof. Het is verkrijgbaar in 30 kleuren en kamerhoog. En het fijne van deze gordijnstof is dat de kleur die je nu kiest, ook de kleur blijft. Zelfs als het gordijn vol in de zon hangt, is de verkleuring na jaren vrijwel nihil.

Voor gordijnen en vouwgordijnen, in elke ruimte

Wil je in-betweens in de huiskamer en verduisterende vouwgordijnen in de slaapkamer? Of een vouwgordijn van een dichte stof in de badkamer? Het kan allemaal met de gordijnstof No Limits®. Deze gordijnstof is gesponnen van garen dat gemaakt is van poly-acrylvezels. Hierdoor heeft vocht geen invloed op de stof en blijft het dus vrij van schimmel of vochtplekken.

Minder vaak schoonmaken, minder belasting voor het milieu

Om je interieurtextiel langer mooi en schoon te houden, heeft Toppoint niet alleen deze unieke gordijnstoffen ontwikkeld. Ook is er met duurzame partijen meteen een hele lijn onderhoudsproducten ontwikkeld om je interieurtextiel langer mooi, schoon en fris te houden. Deze producten zijn innovatief doordat ze minder belastend zijn voor mens en milieu én doordat ze ervoor zorgen dat de gordijnen minder vaak gereinigd hoeven te worden. Dubbel effectief dus, voor mens, milieu én interieur!

Duurzame en innovatieve onderhoudsproducten

De onderhoudsproducten die Toppoint heeft ontwikkeld, zijn:

No Limits® Refresh

Een parfumspray die vervelende geurtjes uit de gordijnen verwijdert. Zonlicht activeert de spray waarna vervelende geurtjes zoals van koken of gourmetten, worden afgebroken. Hierdoor ruiken de gordijnen weer heerlijk fris. Deze spray is er in drie heerlijke geuren. Linen dream, Floral fusion en Oriental awakening.

No Limits® Protect

Een spray die de vezels in een gordijn beschermt tegen vuil en vocht én waardoor de stof minder snel zal ‘pillen’. De spray hoeft niet gelijkmatig aangebracht te worden maar alleen op de plekken waar nodig. Zoals aan de onderkant en zijkanten. Deze spray is ook geschikt voor andere interieurstoffen zoals rolgordijnen , de Iso Plissé en zelfs gestoffeerde banken.

No Limits® Clean

De No Limits® Clean is een zeepvrije reinigingsgel. De gel wordt met een microvezeldoekje lichtjes in de stof gemasseerd waarna het vuil zich aan de gel hecht. Daarna wordt het vuil met de gel door wat water weggespoeld. Deze reinigingsgel is heel zuinig in gebruik.

No Limits® gordijnstof en onderhoudsproducten, nu bij de Toppoint parnters

Zowel de nieuwe gordijnstof No Limits® als de drie innovatieve onderhoudsproducten vind je nu bij elke Toppoint dealer. Kom langs om zelf te zien hoe soepel deze sterke gordijnstof valt en laat je informeren over de vele mogelijkheden. Of vraag onze specialisten voor meer informatie over de onderhoudsproducten voor je raamdecoratie en gestoffeerde meubels. Zien we je snel?

Gepubliceerd op: 19 september 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: