vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Novus® plisséhordeur, de beste beslissing in tijden

Na een natte, grauwe winter kijk ik altijd weer uit naar het voorjaar. Om ook weer binnen te genieten van buiten door die frisse lucht door het huis te laten waaien. Alleen, die insecten die dan in huis je huis in vliegen, iets waar ik altijd tegenop keek. Totdat de Novus® plisséhordeur werd geplaatst. Dat was de beste beslissing die ik in tijden heb gemaakt. Ik kijk nu echt uit naar het komende voorjaar!

Design hordeur op maat

Bij de woonwinkel in mijn dorp stapte ik in de winter naar binnen voor wat wooninspiratie. En daar kwam de Novus® plisséhordeur ter sprake. Een strakke design hordeur die helemaal op maat gemaakt wordt. Ik wist niet eens dat dat bestond, maar het leek me de moeite waard. En dat was het ook. Sterker nog, ik ben heel blij dat ik deze plisséhordeur heb besteld!

Hordeur voor een grote deuropening

De Novus® is een plisséhordeur, het gaas is dus geplisseerd. Het voordeel daarvan is dat het supersterk is, het staat stevig en het blijft in vorm. En als de buitendeur dichtgaat, dan schuif ik de hordeur gewoon opzij in de cassette. Het gaas blijft zo mooi en schoon. Ook de grootte was geen probleem, de Novus® werd op maat gemaakt voor onze bijna 2 meter brede deuropening.

Kinderwagen en speelgoed

De hor zelf glijdt over een heel laag profiel, een ondergeleider. Die blijft op de grond maar dat is geen probleem. Doordat het zo laag is, kan ik er gemakkelijk met de kinderwagen eroverheen zonder dat m’n baby meteen wakker wordt. En de oudste? Die rijdt zonder moeite haar speelgoed eroverheen. Ik moet nog wel steeds die hordeur achter haar dichtdoen, anders komen die insecten alsnog naar binnen. Maar ook dat gaat zo stil dat de baby er lekker doorheen slaapt.

Strak, sterk en in een bijpassende RAL-kleur

Ik ben heel blij met deze hordeur. Niet alleen omdat ik beneden in huis geen insecten meer heb, maar ook omdat het zo’n mooi design heeft. Strak, mooi afgewerkt en we konden het bestellen in dezelfde RAL-kleur als onze kozijnen. Het is ook gemaakt van aluminium en sterk kunststof waardoor het weerbestendig is. Ik verwacht hier nog heel lang plezier van te hebben!

Kies ook voor de Novus® plisséhordeur bij Toppoint

Wil jij ook een mooie design hordeur voor het komende seizoen? Eentje die alle insecten buitenhoudt? Ga dan naar één van onze partners bij jou in de buurt . In al onze winkels staan de medewerkers voor je klaar om je meer hierover te vertellen. Ook regelen zij het inmeten en monteren van de Novus® plisséhordeur. Je bent er dus zeker van dat jouw nieuwe design hordeur straks netjes en naar wens geleverd wordt.

Gepubliceerd op: 14 maart 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: