Raamdecoratie in de keuken

Fijn kokkerellen in de keuken of gewoon het hoognodige klaarmaken. Of u nu graag in de keuken staat of niet, het is handig als u daar voldoende licht heeft. Niet zo raar dus dat de meeste keukens of grote of veel ramen hebben, of allebei. Dat is heel fijn maar… wat hangt u daar nu voor? Want een ding is zeker, in de keuken wordt alles sneller vettig.

Vocht in de keuken

Behalve dat raamdecoratie in de keuken sneller vies wordt dan op een andere plek in huis, hebben ze ook meer te lijden door vocht. Water dat verdampt tijdens het koken of de vaatwasser die open gaat, het is er gewoon vochtiger dan op de meeste andere plekken in huis.

Gordijnstof van polyacryl, net wol!

Vocht, vet en vuil dus. Niet bepaald wat u wenst op de plek waar het eten wordt klaargemaakt. Vandaar dat u raamdecoratie nodig heeft die niet snel vies wordt. En dat vindt u in de No Limits-gordijnstofcollectie. Een bijzondere gordijnstof omdat het eigenlijk niet een echte stof is; het is namelijk gemaakt van polyacryl maar lijkt verdacht veel op wol.

Schimmelwerend en kleurecht

Door de polyacryl stoot No Limits-raamdecoratie vuil en vocht af en is het schimmelwerend. Ideaal dus voor in de keuken. Een ander voordeel van deze stof is dat het ook nog eens een ongekend hoge kleurechtheid heeft. Het verkleurt dus niet snel, ook al hangt het vol in de zon.

Wondertje in stoffen

Dit wondertje in stoffen is ook nog eens heel veelzijdig. Wilt u het in sfeervolle gordijnen? Geen probleem. Heeft een rolgordijn in de keuken uw voorkeur? Ook dat kan. Gaat u liever voor plissés of juist voor vouwgordijnen? Ook geen punt. Ofwel, vele vormen van raamdecoratie kunnen uitgevoerd worden in de No Limits-stof. En hadden we al verteld dat die stof ook nog eens in talloze kleuren beschikbaar is?

Keuzestress? Wij helpen u!

Het enige nadeel van zo’n superhandig en enorm veelzijdige stof is hooguit de keuzestress die het oplevert. Gelukkig hebben we daar ook een oplossing voor; de woonadviseurs bij onze verkooppunten helpen u graag kiezen wat het beste in uw keuken staat. Kom gerust langs voor een afspraak en zij adviseren u bij al uw woonvragen. Ook dus als het over raamdecoratie in de keuken gaat!

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: