vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Raamdecoratie voor ramen met bijzondere vormen

Altijd maatwerk, altijd passend voor elk raam

Ramen met bijzondere vormen geven een huis en het interieur een bijzonder tintje. Twijfelt u alleen of u voor deze ramen wel geschikte raamdecoratie kunt vinden? Geen nood, voor elke vorm raam hebben we van Toppoint passende raamdecoratie.

Driehoeken, trapeziums, supersmal of halve rondjes…

Standaard gaan we uit van rechthoekige ramen. Vierkante ramen zijn ook nog makkelijk van raamdecoratie te voorzien. Maar zodra het halve rondjes worden, driehoeken, ramen in een trapezevorm of hele smalle ramen, dan slaat de paniek vaak toe. Terwijl dat echt niet nodig is. Zelfs voor de meest ongebruikelijke ramen, kunnen wij raamdecoratie leveren. In talloze kleuren en dessins, en van transparante tot verduisterende stof. Keus genoeg dus!

Duette®Shades, ook voor afwijkende ramen

De Duette®Shades bijvoorbeeld. Een heel luxueuze raamdecoratie met opvallende honingraatstructuur. Deze bijzondere plooiing in de gordijnstof maakt het elegant, verfijnd én zorgt ook nog eens voor een energiebesparing van 25%. De Duettes zijn er in talloze kleuren, dessins en diktes en kunnen als u dat wil, elektrisch bediend worden. Ook zijn ze geschikt voor werkplekken omdat ze voldoen aan de Europese normering voor lichttransmissie; de mate waarin licht door de gordijnstof heen mag schijnen. En heel handig; de Duette®Shades kunnen op maat gemaakt worden voor vrijwel elk type raam. Ook als het rond is, een slope, een lichtkoepel of een halfrond serreraam.

Plisségordijnen, geschikt voor elke raamvorm

Plisségordijnen zijn ook heel geschikt voor ramen met bijzondere vormen. Ze zijn er met smalle (32 mm) en heel smalle (20 mm) plissés waardoor ze zelfs in de smalste kozijnen goed weggewerkt kunnen worden. Deze raamdecoratie is uiterst verfijnd en elegant, in tal van kleuren en dessins leverbaar en kan elektrisch bedienbaar gemaakt worden. De plisségordijnen kunt u daardoor ook via een app bedienen, wel zo handig als ze bijvoorbeeld hoog in een serre hangen, of in zo’n halfrond venster boven een hoog raam.

Maatwerk gegarandeerd

We leveren altijd maatwerk, maar bij ramen met bijzondere vormen is dat zelfs noodzakelijk. We meten het zorgvuldig in en zorgen ervoor dat de raamdecoratie perfect passend gemaakt is. Dat geldt overigens niet alleen voor de Duettes en plissés. Ook horren kunnen we op maat maken voor ramen met aparte vormen.

Raam met aparte vorm? Toppoint heeft er de raamdecoratie voor!

Gordijnen en andere raamdecoratie is pas echt mooi als het perfect past. En daarom leveren wij altijd maatwerk. Vanaf ons persoonlijke en deskundige advies tot en met het komen inmeten, de zorgvuldige confectie en uiteindelijk het monteren bij u in huis of op de zaak. Kom dus naar een winkel van Toppoint als u ook een raam met een bijzondere vorm heeft. We weten zeker dat we ook voor u mooie en passende raamdecoratie kunnen realiseren.

Gepubliceerd op: 17 augustus 2021

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: