vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Raamdecoratie voor ramen met een bijzondere vorm

Deze raamdecoratie past daarin!

De meeste ramen zijn rechthoekig en in sommige gevallen vierkant. Een makkelijke vorm voor raamdecoratie die daarvoor prima op maat gemaakt kan worden. Maar heb je ramen in een bijzondere vorm? Zoals met een halve boog, een rond raam, een driehoek of een raam met een schuine kant? Dan denken velen dat het lastig is om daarvoor passende raamdecoratie te vinden. Toch is dat niet zo. Bij Toppoint hebben we raamdecoratie die heel geschikt is voor ramen met bijzondere vormen. In allerlei kleuren, met of zonder dessin en als je wilt ook nog elektrisch bedienbaar.

Iso Plissé® van Toppoint

De perfecte oplossing voor ramen met bijzondere vormen zijn de Iso Plissé® gordijnen, ook wel Duette®Shades. Die passen altijd en overal, wat voor vorm het raam ook heeft. Deze bijzondere raamdecoratie van Toppoint heeft de opvallende en handige honingraatstructuur. Dit zorgt voor een uitstekende isolatie en de gordijnen kunnen daardoor in elke vorm geplooid worden.

Extra isolerend

De plissés bestaan uit geplooide gordijnstof. Hiertussen blijft de lucht als het ware stilstaan. Die stilstaande luchtlaag werkt als een buffer waardoor warmte niet naar buiten kan ontsnappen maar bij warme dagen de warmte van buiten juist tegengehouden wordt. Door deze unieke vorm is het plisségordijn van zichzelf al isolerend maar de Iso Plissé® van Toppoint isoleert nog beter doordat de stof een isolerende laag bevat.

Elektrisch bedienbaar, drie plooibreedtes en verduisterend

De Iso Plissé® gordijnen zijn er in twee plooibreedtes; 25 en 32 mm. Je hebt dus alle keuze tussen subtiel en robuust, net wat het beste past bij jouw woonstijl. Ook zijn er lichtdoorlatende en verduisterende gordijnstoffen. En de Iso Plissé® kan elektrisch bedienbaar gemaakt worden. Je kunt de raamdecoratie dan heel gemakkelijk openen en sluiten vanuit je luie stoel of terwijl je in bed ligt. De bediening kan dan via een afstandsbediening of via een app op je mobiel. Heel handig als je niet zo gemakkelijk bij de raamdecoratie kunt komen, bijvoorbeeld omdat de ramen heel hoog zijn.

Plisségordijnen

Ook de plisségordijnen zijn geschikt voor ramen met een aparte vorm. Deze raamdecoratie lijkt erg op de Iso Plissé® maar is niet van Toppoint en bevat geen extra isolerende coating. De plissés zijn er in twee maten: 20 en 32 mm breed. Dit maakt de plisségordijnen heel geschikt voor de erg smalle raamkozijnen. Ze ogen hierdoor ook uiterst elegant en staan goed bij de kleinere ramen. Ook deze raamdecoratie kan elektrisch bedienbaar opgeleverd worden.

Maatwerk in raamdecoratie voor bijzondere ramen

Alle raamdecoratie die bij ons verkocht wordt, wordt op maat gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat de gordijnen perfect passen bij het raam. Ook als dat dus een afwijkende vorm heeft. In elke winkel van de Toppoint partners hebben we verschillende voorbeelden hangen of kunnen we die voorbeelden met duidelijke stalen laten zien. En doordat het aanbod van kleuren en dessins heel uitgebreid is, is er ook altijd wel een variant die perfect past. Niet alleen bij de vorm van het raam, maar zeker ook bij de woonstijl en jouw persoonlijke smaak!

Ook voor ramen met afwijkende vormen

Voor een mooie aanvulling op jouw interieur en perfect passende raamdecoratie voor een raam met een bijzondere vorm, ga je naar één van de Toppoint dealers bij jou in de buurt. Daar staat altijd een interieurstyliste voor je klaar die je de opties met de Iso Plissé® en de plisségordijnen graag persoonlijk laat zien en je persoonlijk kan adviseren wat het beste past bij jouw woonsituatie.

Gepubliceerd op: 27 juni 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: