vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Raamdecoratie voor smalle en kleine ramen

Zoals bij de badkamer, toilet, hal of keuken

Een smal of klein raam valt misschien niet zo op, maar u heeft er toch wel raamdecoratie voor nodig. Zeker als het kleine ramen zijn in een badkamer, het toilet of hal. Welke raamdecoratie daarvoor het meest geschikt is? Dat vertellen wij u hier.

Klein, kleiner, kleinst

Vaak hebben we het over die mooie, grote ramen waarvoor we ook hele grote, indrukwekkende raamdecoratie hebben. Groot, groter, grootst zeg maar. Maar wat nu als u in uw huis een klein, nog kleiner of heel klein raampje heeft? Of een leuk maar heel smal raam naast de voordeur? Dan wilt u ook daar passende raamdecoratie voor.

Ook privacy bij kleine of smalle ramen

Kleine en smalle ramen kunnen in elke ruimte voorkomen. Vaak is dat in de hal of de badkamer maar ook bij het toilet of de keuken zien we vaak ramen die smal zijn of juist heel klein. En welke ruimte het ook is, u wilt zo nu en dan toch echt wel privacy in huis. En dus geschikte raamdecoratie om die privacy te creëren.

Veel oplossingen met raamdecoratie

Gelukkig is er ook voor deze kleine ramen een geschikte oplossing. Meerdere oplossingen zelfs. Er zijn namelijk genoeg soorten raamdecoratie die op maat gemaakt kunnen worden voor kleine of smalle ramen. Zoals de Toppoint Duette®Shades, plisségordijnen en rolgordijnen. En het fijne van Toppoint Duette®Shades en plisségordijnen is dat ze ook nog eens met EasyClick geplaatst kunnen worden. Dan heeft u dus geen inkijk via kieren aan de zijkant omdat het strak tegen de kozijnen aan geplaatst is!

Dezelfde raamdecoratie in verschillende afmetingen

In een huiskamer met zowel grote als kleine ramen, lijkt het misschien onhandig om geschikte raamdecoratie te vinden. Of als u een ruimte heeft met overal grote ramen en een smal, liggend raam. Toch kunt u dan heel goed een constante stijl creëren in die ruimte door te kiezen voor dezelfde raamdecoratie. Plissés, rolgordijnen en Duette®Shades van Toppoint kunnen namelijk in verschillende afmetingen gemaakt worden. Dus ook voor grote én kleine ramen.

Of dezelfde gordijnstof in verschillende raamdecoratie

Wie hele grote ramen of schuifpuien in huis heeft, kiest vaak voor paneelgordijnen omdat die de ruimte en grootte nog eens extra benadrukken. Wilt u dat ook, maar heeft u in diezelfde ruimte toch ook nog een klein of smal raam? Dan is het geen probleem om voor paneelgordijnen te kiezen. Van dezelfde gordijnstof kunnen we namelijk ook een rolgordijn maken. En die zijn er ook in kleinere afmetingen, dus ook als u iets zoekt voor een heel klein of smal raam!

Klein raam, groot bedieningsgemak!

Of u nu voor een groot of klein raam mooie raamdecoratie zoekt, ze kunnen ook altijd met het grootste gemak bediend worden. Gewoon elektrisch! Met een afstandsbediening en zelfs via de smartphone als het op een smart home hub wordt aangesloten. Superhandig als u in een keer alle gordijnen wilt sluiten, of als het raam eigenlijk te hoog is om makkelijk bij te kunnen.

Kies voor passende raambekleding!

Raambekleding is pas echt mooi als het goed op maat gemaakt is en afgestemd op uw smaak en interieur. De woonspecialisten bij onze verkooppunten helpen u daarbij, met voorbeelden, persoonlijk stylingsadvies en natuurlijk een uitgebreide collectie van veel soorten raamdecoratie. Maak een afspraak en bezoek een van onze dealers zodat u binnenkort ook voor de kleine of smalle ramen in uw huis de mooiste raambekleding heeft hangen!

 

Gepubliceerd op: 23 juni 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: