vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Rolgordijnen, de nieuwe collectie

Nieuwe stof, nieuwe kleuren, nieuwe opties

Is het tijd voor een nieuw interieur? Of wilt u alleen wat details aanpassen maar toch een nieuwe look in huis creëren? Hoe uw make-over er ook uit zal zien, het is in ieder geval de hoogste tijd voor een bezoek aan een van onze woonspecialisten. Want daar vindt u de nieuwe collectie rolgordijnen. Met een nieuwe gordijnstof, veel keuzes in afwerking en natuurlijk ook de optie voor elektrische bediening.

Veelzijdig

Rolgordijnen zijn heel veelzijdige gordijnen door de vele mogelijkheden waarmee ze afgewerkt kunnen worden. Er kan daardoor altijd een variant gemaakt worden die perfect matcht met uw interieur. En met onze nieuwe collectie rolgordijnen, is er nog meer keuze in stoffen, mogelijkheden en afwerking!

Stoere, soepele stof Hanne

Zo is vanaf nu ook de gordijnstof Hanne beschikbaar als rolgordijn. Hanne is een stevig geweven gordijnstof die bestaat uit een combinatie van katoen en kunstvezels. Hierdoor is de stof goed schoon te maken, voelt het zacht aan en valt het soepel maar heeft het wel de stoere uitstraling van puur katoen. De structuur is wat oneffen waardoor deze gordijnstof natuurlijk oogt en goed past in een interieur met veel stoere, harde en natuurlijke materialen.

Mooie combinaties met gordijnen

Rolgordijnen zijn er in verschillende stofdiktes; van transparant tot verduisterend en in meerdere kleuren. Het is dus ideaal om te combineren met andere raamdecoratie. Zoals in-betweens of overgordijnen. Door de vele opties in kleuren en transparantie, kunt u rolgordijnen perfect laten aansluiten bij uw interieur. Of gebruiken om uw woonstijl een fijne update te geven!

Opties in onderlat afwerking; van design lat tot hout

De stof is belangrijk bij een rolgordijn, maar de onderlat afwerking net zo goed. Hoe vaak sluit u een rolgordijn niet tot de helft, om zo binnenvallend zonlicht te weren? Of nieuwsgierige blikken? De onderkant hangt dan erg in het zicht, en die moet er dan dus wel goed uitzien. Vandaar dat wij vijf soorten onderlatten hebben in vier verschillende kleuren. Van hout tot bekleed, en van vlak tot ovaal. Net wat u mooi vindt! En kiest u de design ovale onderlat? Dan krijgt u die van ons cadeau!

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Elektrisch gemak is een aangename luxe, ook als dat geldt voor het openen en sluiten van raamdecoratie. Vandaar dat dit ook mogelijk is bij de rolgordijnen. Al vanaf € 125,00 is het mogelijk om de rolgordijnen elektrisch te bedienen. En is er geen oplaadpunt vlakbij? Dan kunnen ze zelfs met oplaadbare accu uitgevoerd worden! De bediening kan op afstand via de mobiele telefoon, met een afstandsbediening maar ook op spraak via een smarthome hub.

Kom de collectie bekijken!

Voor uw nieuwe interieur of de update van het bestaande interieur komt u dus snel eens langs om de nieuwe collectie rolgordijnen te bekijken bij onze verkooppunten. Voor persoonlijk interieuradvies en aantrekkelijke rolgordijnen die mooi matchen met uw interieur, zien ze u graag binnenkort in een van de winkels!

Gepubliceerd op: 4 augustus 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: