vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Rolgordijnen voor elke ruimte

Altijd een rolgordijn voor elke ruimte

Voor elke kamer en bij elke woonstijl; rolgordijnen kunnen altijd! Met vrijwel oneindig veel mogelijkheden kunnen we de rolgordijnen helemaal naar wens afwerken, passend bij jouw smaak en interieur. Koop rolgordijnen bij een Toppoint winkel bij jou in de buurt.

Daglicht en privacy naar wens

Rolgordijnen zijn er van transparant tot verduisterend en zelfs als duo-rolgordijn. Ze zijn dan ook heel geschikt om te combineren met gordijnen. Kies je voor transparante rolgordijnen, dan laten die overdag een aangenaam licht naar binnen. Zo geniet je in jouw interieur van het daglicht terwijl je ook mooie raamdecoratie hebt hangen. En door ze te combineren met bijvoorbeeld gevoerde overgordijnen, heb je ook de privacy als je die wenst.

Combinaties met rolgordijnen voor de akoestiek en isolatie

De akoestiek in een ruimte is van invloed op de sfeer. Klinkt het binnen hol en hard? Dan voel je je daar niet snel thuis. Rolgordijnen zelf zijn natuurlijk strak en hebben maar een beperkte impact op het geluid in de ruimte. Maar doordat ze zo mooi te combineren zijn met andere raamdecoratie, zoals met dikkere gordijnen, heb je zowel de stijl die je wenst als de akoestiek in huis die prettig is. En, zo’n combinatie isoleert ook nog eens heel goed.

Strakke designklassieker van robuuste kwaliteit

Onze Toppoint rolgordijnen kun je het beste omschrijven als een strakke designklassieker. Ze zijn er in bijna 300 verschillende stofsoorten; van transparant tot verduisterend maar ook in een supersterke screenstof die goed bestand is tegen vocht. Daardoor kunnen rolgordijnen ook in de keuken of badkamer gehangen worden. Bovendien is de techniek van deze rolgordijnen ronduit robuust. Ze kunnen in smalle dakramen bevestigd worden maar ook in heel grote, brede ramen tot wel 8 meter breed. De rolgordijnen worden dan gekoppeld en kunnen samen of apart bediend worden. Natuurlijk ook elektrisch als je dat wilt, want dat is wel zo makkelijk!

Stijlvolle afwerking van rolgordijnen

Een rolgordijn lijkt dan een simpel, strak gordijn maar niets is minder waar. De stijl zit ‘m in de afwerking, die is smaakvol en divers. Zo kunnen de steunen waarin het rolgordijn beweegt, afgestemd worden op de kozijnen of juist een heel eigen kleur krijgen zodat ze een opvallend designaccent in de ruimte vormen. En de rolgordijnen van Toppoint worden ook geleverd met een cassette waarin de stof verdwijnt als die omhooggeschoven wordt. Het rolgordijn blijft dan langer als nieuw en is mooi, strak weggewerkt.

Designlat voor de gewenste uitstraling

Een ander beeldbepalend element is de onderlat bij de Toppoint rolgordijnen. Elk rolgordijn wordt met zo’n designlat afgewerkt. Ze zijn er in strak aluminium, glanzend wit, zwart structuur maar ook champagne met zijdeglans of geanodiseerd aluminium. En wil je een zachtere uitstraling? Dan kunnen we de onderlatten met stof laten bekleden. Voor een meer Deens design zijn ook houten onderlatten mogelijk, die geven deze raambekleding meteen een warmere uitstraling.

Extra aantrekkelijke rolgordijnen bij de Toppoint dealer bij jou in de buurt

De collectie rolgordijnen van Toppoint zijn van hoge kwaliteit, iets dat ook blijkt uit de garantie van maar liefst 7 jaar. Wil je weten of zo’n rolgordijn ook mooi staat in jouw interieur? Dan is dit het moment om dat te ontdekken! Bezoek snel één van de partners van Toppoint, de interieurstylisten staan daar voor je klaar om je persoonlijk te adviseren.

Gepubliceerd op: 5 september 2023

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: