vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Scala® XL7: de breedste jaloezie voor elke ruimte

De breedste jaloezie voor elke ruimte: tot wel 690 cm breed!

Extra large to the max, dat is de Scala® aluminium jaloezie van Toppoint. De Jaloezie XL7 zegt eigenlijk al precies wat het is; een jaloezie tot wel 690 cm breed. Van aluminium, strak vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en ook nog eens elektrisch bedienbaar.

Scala® jaloezie

Deze jaloezie draagt net als de andere aluminium jaloezieën van Toppoint, het merk Scala®, dat garant staat voor kwaliteit. En dat is met de XL7 dan ook niet anders. De Jaloezie XL7 is geheel van aluminium gemaakt waardoor het in elke ruimte past. Ook in de keuken en badkamer, of met deze afmetingen zelfs in een binnenzwembad! En zoals u gewend bent van de Scala® jaloezieën is de vormgeving strak tot in het kleinste detail; van de lichtafsluitende bovenbak tot en met de design onderlat.

XL7 ook als roomdivider in een kantoortuin of grote hal

Juist door de riante afmetingen van deze jaloezieën zijn ze geschikt voor meer toepassingen dan alleen als raamdecoratie. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om een ruimte op te delen. Een roomdivider, maar dan uiterst strak vormgegeven. Perfect dus voor een industriële omgeving zoals een grote hal of loods. En wilt u deze jaloezieën op kantoor om in zo’n grote kantoortuin wat meer natuurlijke afscheiding aan te brengen? Dan kan dat ook.

Op afstand te bedienen, via de app of met een Hub

Zo’n groot gevaarte lijkt misschien lastig te bedienen. Maar niets is minder waar. Het bedieningsgemak van deze jaloezieën is juist optimaal geregeld doordat het elektrisch is. Met een afstandsbediening en zelfs via een app. En wilt u het via een Hub? Geen probleem. Deze brede jaloezie is eigenlijk gewoon een slim apparaat dat u op afstand opent, sluit of een beetje schuin zet. U hoeft maar te klikken!

Prachtig design in een riant formaat

Natuurlijk is er ook bij deze riante raamdecoratie naar méér dan alleen gemak en grootte gekeken. Design is, zoals gezegd, net zo belangrijk. Het is strak vormgegeven in aluminium en beschikbaar in talloze kleuren. De keuze is aan u! De lamelbreedte bij zo’n brede jaloezie is natuurlijk ook niet te smal, ze zijn er in 50 en in 70 mm breed. Kortom, deze stijlvolle XL7 jaloezie past ook bij uw interieur, thuis of op de zaak!

Meer weten over de breedste jaloezie van topkwaliteit? Vraag het bij de aangesloten woonspecialist

Wilt u graag innovatieve producten om u heen van topkwaliteit? Dan is deze nieuwste Scala® XL7 jaloezie iets wat u niet mag missen. Laat u persoonlijk hierover verder informeren bij één van onze aangesloten dealers. Deze woonspecialisten vertellen u er graag nog veel meer over!

Gepubliceerd op: 22 oktober 2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: