vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Trekstangen bij gordijnen, doen!

Prachtige gordijnen of in-betweens wilt u natuurlijk net zo mooi houden als op de dag dat u ze voor het eerst ophing. Maar dagelijks de gordijnen vastpakken om ze te openen of te sluiten, maakt de stof er uiteindelijk niet mooier op. Trekstangen bij de gordijnen zijn dan een heel praktische oplossing. Vandaar dat wij vanaf nu standaard alle Toppoint gordijnen voorzien van mooie roestvrijstalen trekstangen.

Gordijnstof beschermen

Behalve dat u over de gordijnstof, de combinatie van de raamdecoratie en de manier van ophangen een keuze moet maken, kunt u ook kiezen voor wel of geen trekstangen. Het lijkt misschien wat overbodig, maar dat is het toch echt niet. Met trekstangen beschermt u de stof tegen veelvuldig vastgrijpen en maakt u het bovendien gemakkelijker om de gordijnen open of dicht te doen. Ook als ze wat moeilijker bereikbaar zijn!

Geen vlekken, vuil of slijtage

Zeker gordijnen en in-betweens in een lichte kleur of een zacht materiaal, zijn snel kwetsbaar. Die stof wilt u natuurlijk beschermen en dat kan dus met trekstangen of gordijnstangen. Vlekken, vuil en slijtage hebben dan minder kans bij uw mooie gordijnen.

Gemakkelijk te bevestigen

Trekstangen zijn erg gemakkelijk te bevestigen. Ze kunnen in de buitenste runner van elk gordijn geplaatst worden of tussen de laatste gordijnplooi. Kiest u voor die laatste optie, dan hangt de trekstang achter het gordijn en is dus wel eenvoudig te pakken maar valt verder helemaal niet op.

Standaard rvs trekstangen bij Toppoint gordijnen

Er zijn allerlei soorten trekstangen en dus is er altijd een uitvoering die past bij uw interieur en mooi staat bij de gekozen gordijnen. Een absolute topper in subtiliteit, strakheid en robuustheid is de rvs uitvoering. Dat is dan ook de trekstang die wij standaard bij de Toppoint gordijnen aanbieden. Maar wie een andere versie wenst, kan daarvoor de mogelijkheden bekijken in een van onze verkooppunten. De woonadviseurs helpen u daar graag bij.

Gepubliceerd op: 24 september 2018

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: