vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Uw huis in vakantiesferen

Stylingstips als u deze zomer thuis blijft

Op vakantie naar Bali, Ibiza of Florida? Het zit er in de zomer van 2020 waarschijnlijk niet in. Dit jaar blijven we in Nederland, misschien een weekje Texel, Zeeland of de Veluwe. Maar verder zal het vooral de tuin of balkon worden. Tijd dus om het eigen huis in vakantiesferen te brengen. Zodat u zich ook thuis in een Caraïbisch vakantieoord waant…

Make-over voor buiten en binnen

Het is al een tijdje mooi weer en afgaande op de drukte in de tuincentra en bouwmarkten zijn heel wat tuinen, balkons en terrassen flink opgeknapt. Alles is dus klaar voor een mooie, fijne zomer. Maar geeft het u ook al een vakantiegevoel? Als dat nog niet zo is, dan hebben we een paar slimme tips voor u om buiten en binnen een echte make-over te geven.

Botanische printjes

Ook is het fijn als u buiten van alles binnen handbereik hebt. Kies dus voor een heerlijke bank om uw favoriete boek op te lezen en zet vlakbij een tafeltje voor uw zelfgemaakte cocktail, zonnebrand en nog wat tijdschriften. Natuurlijk ligt er een zomers vloerkleed en vergezichten met palmbomen of creëert u zelf jungle met een gordijnstof van botanische print. Op een hagelwit strand of in de tuin, wat maakt het nog uit?

Transparante raamdecoratie, om ook vanuit binnen van buiten te genieten

Heeft u niet elke dag de tijd om heel relaxed van uw buiten te genieten? Zorg dan dat uw tuin of terras het verlengstuk van binnen is. Met transparante raamdecoratie of ragfijne in-betweens voor de ramen kijkt u ongehinderd naar buiten. En heeft u een grote schuifpui? Kijk dan eens naar het Versus® gordijn; naadloos, kamerhoog en geschikt om het te felle zonlicht aangenaam te filteren. En het gaat ook nog eens gemakkelijk open als u de schuifpui of grote deur lekker helemaal wilt openzetten. Met de juiste raamdecoratie kunt u ook binnen maximaal van de zomer genieten!

Horren op maat

Hoe fijn de zomer ook is, de insecten genieten er ook van. En dat is een stuk minder prettig. Zorg er dus voor dat ze niet naar binnen kunnen komen. Met horren in de ramen en deuren die op maat zijn gemaakt, houdt u al die vervelende beestjes buiten. En heeft u last van hooikoorts? Kies dan voor het pollenwerende horrengaas dat 90% van de pollen buitenhoudt. Met een hor op maat geniet u van al het fijne dat de zomer brengt, zonder dat wespen of muggen u nog hinderen.

Stylingstips, ook voor uw buiten

Laten we hopen dat we allemaal volgend jaar weer op onze vakantiebestemming naar keuze kunnen relaxen. Maar nu dat niet zo is, zijn wij er om u te helpen van uw huis en tuin, terras of balkon, een heerlijke plek te maken. Zodat u ook deze zomer toch een heerlijke plek heeft om te genieten. Wilt u daar advies over of persoonlijke stylingstips? Vraag het aan de verkoopadviseurs, bij onze verkooppunten staan ze op veilige afstand nog steeds voor u klaar.

Gepubliceerd op: 19 mei 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: