vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Veilige raamdecoratie in de kinderkamer

Veilige raamdecoratie in de kinderkamer

Een kinderkamer moet vrolijk, fris en veilig zijn. Met leuke kleurtjes, afgeronde hoeken, kasten die stevig verankerd zijn en raamdecoratie die veilig is. Want de koorden bij sommige raamdecoratie maken het tot gevaarlijke objecten voor kinderen. Daarom is het zo belangrijk om bij de inrichting van de kinderkamer heel bewust te letten of de raamdecoratie die u wilt aanschaffen, ook kindveilig is.

Zo voorkomt u de risico’s met raamdecoratie

Het risico bij raamdecoratie in een kinderkamer komt van de bedieningskoorden. Als een kind daarin verstrikt raakt, kan het zuurstoftekort oplopen. Dat risico moet dus te allen tijde voorkomen worden. En dat kan. Als u kiest voor kindveilige raamdecoratie, maatregelen neemt om de raamdecoratie veilig te monteren en het buiten het bereik van het kind houdt.

Kindveilig met o.a. koordkikker en een veilige koordlengte

Bij Toppoint is alle raamdecoratie kindveilig en conform de geldende Europese CEN-normen. Zo worden er altijd accessoires toegevoegd om de koorden of kettingen veilig op te bergen; de kettingspanner of de koordkikker. Ook bepalen we de veilige lengte van de koorden in uw situatie, dit is afhankelijk van de montagehoogte. En alle producten worden standaard zonder scherpe randen opgeleverd.

Veilig en vrolijk

Door al deze maatregelen kunt u uit ons assortiment eigenlijk elke soort raamdecoratie kiezen die u maar wilt; van jaloezieën en paneelgordijnen of rolgordijnen tot plissés, Toppoint Duette®Shades, lamellen en gewone gordijnen. Elk is kindveilig leverbaar. En natuurlijk in leuke kinderkleuren en met vrolijke kinderdessins leverbaar! Want als ouder wilt u allereerst veilige raamdecoratie, maar het mag ook wel een vrolijke boel zijn in de kinderkamer!

Verduisterende raamdecoratie voor kinderen

Hoe vrolijk de kinderkamer ook kan zijn, zo nu en dan moet het een oase van rust zijn. En dus zorgt u voor verduisterende raamdecoratie waarmee u van elke kinderkamer een fijne slaapkamer maakt. Ideaal als u wilt dat uw kindje op tijd gaat slapen of nog overdag een middagdutje doet. Met de verschillende voeringsstoffen kunnen gordijnen en vouwgordijnen verduisterend gemaakt worden. En Toppoint Duette®Shades, plisségordijnen, rol- en paneelgordijnen kunnen in een verduisterende stof uitgevoerd worden.

Persoonlijk stylingsadvies voor de baby-, peuter- of kinderslaapkamer

Gaat u binnenkort de kinderkamer inrichten? Of wordt de babykamer een peuterslaapkamer? Let dan goed op de veiligheid maar zorg ook voor een leuke sfeer waar uw kleine zich helemaal in kan thuis voelen! Wij helpen u daarbij. Met veilige en vrolijke raamdecoratie en als u wilt een leuk woonadvies voor de babykamer, peuterslaapkamer of kinderkamer. Kom langs in een van onze verkooppunten en we laten u graag de vele voorbeelden zien!

Gepubliceerd op: 20 augustus 2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: