vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Velours: warm en sfeervol

Een warme sfeer in huis, dan denkt u al snel aan warme kleuren. Maar ook materialen kunnen bijdragen aan zo’n comfortabele plek. Zoals velours. Een zachte, fluweelachtige stof die u als vanzelf wilt aanraken. Of waarbij u direct zin krijgt om u lekker in een hoekje van de bank terug te trekken. Relaxed, sfeer en warmte. Dat krijgt u met velours, en dat kan ook met velours als gordijnstof.

Favoriet voor kille maanden

Velours, ook wel velvet of fluweel genoemd, straalt luxe en zachtheid uit. Niet zo raar dat het in de kille herfst en winter een echte favoriet is. Juist die dagen als we weer meer binnen zijn en de kou en donkerte buiten willen houden, zorgt deze zachte stof voor dat gewenste comfort in huis.

Aaibaar

Gordijnen van velours zijn echte sfeermakers in huis. Ze zien er comfortabel uit, zijn aaibaar en stralen warmte uit. En kiest u voor riant kamerhoge velours gordijnen, dan oogt het ook nog eens heel royaal. Wat uw woonstijl ook is, gordijnen van deze zachte, luxueuze stof passen er altijd bij.

Veel soorten velours gordijnstof

In onze collectie zijn weer veel nieuwe soorten velours gordijnstof te vinden. Zoals Black Velvet; een kamerhoog, volledig verduisterend en brandvertragend velours. Dit gordijn is in 14 uni kleuren verkrijgbaar. Wilt u wel velours, maar niet een effen stof? Dan is er de gordijnstof Hosta. Ook een velours maar met een prachtige metallic opdruk. De veloursstof Hosta oogt luxueus en is er in 6 verschillende kleuren. Een ander velours gordijn is de Isola Effect. Gemaakt van een uni velours stof in 30 verschillende kleuren en standaard al gevoerd. Daardoor is de Isola perfect voor warmte- en geluidsisolatie maar ook kwalitatief heel sterk.

Velours, voor elk interieur

Velours als gordijnstof is een echte aanrader voor elk interieur. Of u nu in een trendy industrieel appartement woont, een doorsnee doorzonwoning of een sfeervol jaren ’30-huis, met velours brengt u instant warmte en sfeer binnen. En het is er in zoveel kleuren en uitvoeringen dat er altijd een te vinden is die perfect bij uw woonstijl en woning past.

Ontdek de velours gordijnstof voor uw interieur, bij de woonspecialist

Bij onze verkooppunten staan de interieurspecialisten voor u klaar. Met voorbeelden, inspiratie en slim advies. Boek een afspraak op afstand en laat u verrassen door de vele velours gordijnstoffen. We weten haast wel zeker dat u er net zo’n fan van wordt als wij al zijn!

Gepubliceerd op: 29 december 2020

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: