vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Versus® gordijn: dimmend en transparant ineen!

Versus® gordijn: dimmend en transparant ineen

Wilt u sfeervolle in-betweens voor de ramen? Of moet het toch raamdecoratie worden die maximale privacy biedt en kan dimmen? Met het nieuwste gordijn van Toppoint hoeft u niet meer te kiezen; het Versus® gordijn is dimmend en transparant ineen!

Geheim

Het geheim van het Versus® gordijn zit in de verborgen lichtdichte lamellen. Die zijn zorgvuldig verwerkt in de plooien van de in-between gordijnstof. Die plooien zijn de populaire Wave-plooi waardoor het gordijn perfect golvend voor het raam hangt.

Privacy + Aangenaam licht

Doordat de lamellen in de in-betweens verwerkt zijn, kunt u de kamer slechts in een handomdraai dimmen. En wilt u overdag het zonlicht naar binnen laten schijnen? Dan zet u dit Versus® gordijn open net zoals u gewone lamellen opendraait. De transparante gordijnstof blijft mooi voor de ramen hangen terwijl de verborgen lamellen open staan. Zo behoud u toch uw privacy en geniet u van een aangename lichtinval in huis.

2 breedtes

De lamellen zijn leverbaar in 2 breedtes; 89 en 127 mm. Wat u kiest, bepaalt ook meteen de plooibreedte van het gordijn zelf. Wilt u een wat elegantere plooi of liever iets robuusters? Het kan allebei!

Met kamerhoge gordijnstoffen

Voor het Versus® gordijn heeft u de keuze uit kamerhoge in-between gordijnstoffen in meer dan 70 kleuren. Er is er dus altijd een die perfect past in uw interieur. En de rails waarmee dit gordijn wordt bevestigd? Ook die is leverbaar in verschillende kleuren; Elegant wit, Chique zwart of Design grijs. Die rails wordt trouwens standaard bij het Versus® gordijn meegeleverd in de kleur van uw keuze.

In de keuken of op kantoor?

Wilt u dit stijlvolle en multifunctionele gordijn liever in de badkamer of keuken? Dan kan dat. En zoekt u iets voor op kantoor? Dan hebben we een ruime collectie Toppoint in-between gordijnstoffen die brandwerend zijn zodat u het ook in een zakelijke omgeving kunt ophangen. Het kan allemaal!

Kies uw Versus® gordijn in 1-2-3!

Dit nieuwe Versus® gordijn is een aanwinst in onze collectie en kan ook al snel een aanwinst voor uw interieur zijn. U regelt het in slechts 3 stappen:
1. Kies een in-between kamerhoge gordijnstof uit de ruime collectie van Toppoint
2. Bepaal de plooibreedte; de smalle met 89 mm brede lamellen of de brede met 127 mm brede lamellen
3. Kies de rails die mooi staat in uw interieur

Kom zelf het Versus® gordijn zien, bij onze verkooppunten!

Dit nieuwe Versus® gordijn is echt iets om eens zelf te komen bekijken. En dat kan. Het is te vinden bij een van onze verkooppunten. Kom snel langs en beoordeel het zelf. De woonadviseurs zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk te adviseren als u wilt weten welke uitvoering het beste past in uw interieur!

Gepubliceerd op: 15 oktober 2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: