Vouwgordijnen, ideaal voor ieder interieur

Met vouwgordijnen heeft u de ideale raambekleding voor elk interieur. Of u ze nu in de woonkamer, slaapkamer, serre, keuken, badkamer of op kantoor wenst, het past altijd. Door de veelheid in kleuren, de verschillende stofsoorten maar ook doordat het uitstekend combineert met andere raamdecoratie. Vouwgordijnen dus, gewoon op maat gemaakt door de vakman zodat u er elke dag weer plezier van hebt.

Stoer, landelijk of strak

Vouwgordijnen passen bij een stoere look, in een landelijk interieur maar ook als u een strakke uitstraling wenst. Zo kunnen ze uitgevoerd worden in screendoek, wat een heel stoere uitstraling geeft. Voor een strak interieur kunnen de baleinen aan de voorzijde geplaatst worden terwijl ze bij plaatsing aan de achterzijde juist geschikt zijn voor het landelijke interieur. En omdat de details allesbepalend zijn, kunt ook nog de kleur van de baleinen afstemmen op de gordijnstof.

De juiste keuzes met persoonlijk advies

De keuze in afwerking bij vouwgordijnen is eindeloos, maar dat kan natuurlijk lastig zijn. De woonadviseurs helpen u daarom bij uw keuze. Van stofkeuze, kleuren, uitvoering en eventuele combinaties met andere raamdecoratie. Zo zijn transparante vouwgordijnen heel mooi met verduisterende gordijnen maar ook vice-versa is heel stijlvol. De adviseurs gaan met u in gesprek over uw voorkeur voor woonstijl, het doel van de raamdecoratie, of ze kleurecht moeten zijn of juist vochtbestendig. Zo zorgen zij ervoor dat de vouwgordijnen uiteindelijk helemaal voldoen aan uw wensen en passen in het interieur.

Vouwgordijnen op maat gemaakt en uitstekend afgewerkt

Maar hoe goed het vouwgordijn in theorie ook wordt afgestemd op uw wensen en uw interieur, het eindresultaat is natuurlijk wat telt. Daarom zorgen wij ervoor dat ze op maat worden gemaakt en uitstekend worden afgewerkt. En dus laten wij de vouwgordijnen eerst nauwkeurig inmeten en in onze ateliers door ervaren coupeuses op maat maken. Zo weet u zeker dat die sfeervolle gordijnen ook echt goed tot hun recht komen in uw interieur.

Elektrische vouwgordijnen

Wie overigens voor het ultieme comfort en gemak gaat, die kiest natuurlijk voor elektrische vouwgordijnen. U bedient de gordijnen dan eenvoudig met een druk op de knop. Dit kan voor alle gordijnen samen zodat ze altijd exact gelijk hangen, of per gordijn apart. Dat laatste is handig als je soms een gordijn dicht wilt doen om overdag zonlicht te weren als dat hinderlijk naar binnen schijnt.

Persoonlijk advies?

Wilt u ook persoonlijk advies voor de raambekleding in uw interieur? En wilt u daarbij zeker weten dat u kunt kiezen uit de beste materialen en kunt rekenen op hoogstaande afwerking? Dan gaat u naar een van onze verkooppunten voor een vrijblijvend interieuradvies.

 

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: