vind je winkel HIER TE KOOP
vraag advies VRAAG ADVIES

Waarom kiezen voor elektrische raamdecoratie?

Elektrische raamdecoratie? Dat biedt heel veel voordelen!

Heeft u al eens elektrische raamdecoratie overwogen? Waarschijnlijk denkt u bij nieuwe vouwgordijnen, jaloezieën of andere raambekleding eerst over de kleur, de mate van transparantie en wat voor soort raamdecoratie het moet worden. Maar ook de vraag of u wel of geen elektrische bediening ervan wilt, is relevant. Want elektrische raamdecoratie is meer dan gemak alleen, het heeft heel veel extra voordelen!

Gemak

Natuurlijk, elektrische raamdecoratie is het toppunt van gemak. Gewoon vanuit u luie stoel, bed of terwijl u op de bank hangt de gordijnen sluiten of openen. Of als u jaloezieën heeft, ze een stukje kantelen om het licht te filteren. Makkelijker dan dat wordt het niet!

Veilig huis met elektrische raamdecoratie

Maar elektrische raamdecoratie verhoogt ook de veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze geen koorden die een risico voor de kindveiligheid kunnen vormen. En vooral, u kunt de raamdecoratie hierdoor op afstand bedienen. Ook als u echt heel ver bent, op vakantie bijvoorbeeld. Via een smart home hub open en sluit u de gordijnen thuis terwijl u op een strand ver weg bent. Zo heeft niemand door dat uw huis tijdelijk onbewoond is!

Geen slijtage

Ook voor de raamdecoratie zelf is het beter als ze elektrisch bediend zijn. Verkeerd gebruik bij het openen of sluiten van de raamdecoratie is hiermee niet meer mogelijk en dus vindt er daardoor ook geen slijtage plaats. Ofwel, uw raamdecoratie blijft langer mooi en langer goed functioneren!

Onbereikbaar? Toch bedienbaar!

Heeft u hoge ramen in huis waar u niet zo makkelijk bij kunt? Dan kan het bedienen van raamdecoratie best lastig zijn. Tenzij u ze elektrisch laat maken. In dat geval maakt het niet uit hoe hoog dat dakraam is of die lichtkoepel. Met de afstandsbediening is zelfs raamdecoratie op onbereikbare plaatsen heel gemakkelijk te bedienen!

Te zware gordijnen of te grote jaloezieën? Geen probleem!

Ook bij hele grote ramen is elektrische raamdecoratie een groot voordeel. Want juist bij die ramen kan de raambekleding lastig te hanteren zijn. Het is immers veel, groot en zwaar. Een knop of touchscreen daarentegen, is snel, licht en gemakkelijk te bedienen. Voor iedereen. En bent u wat minder mobiel of heeft u verminderde kracht in armen, handen en, of schouders? Dan kunt u profiteren van dit voordeel ongeacht hoe groot of klein de raamdecoratie is!

Altijd goed

Doordat elektrisch bedienbare raamdecoratie met een druk op de knop bediend wordt, hangt het ook altijd goed. Met de gewenste afstand ertussen, recht naast elkaar of hoe u het ook wenst. Zonder gedoe maar precies zoals het is ingesteld. Ook als u alle raambekleding tegelijk wilt bedienen, zodat het voor alle ramen even hoog hangt bijvoorbeeld, is dat heel gemakkelijk via de afstandsbediening of hub.

Ook via uw smartphone of smart home hub

Elektrische raamdecoratie kan bediend worden via een wandschakelaar, een afstandsbediening of een smart home hub. Die laatste is dan ook weer te koppelen aan de smartphone waarmee u dus overal en altijd de bediening van uw raamdecoratie bij u heeft.

Meer weten over de mogelijkheden met elektrisch bedienbare raamdecoratie?

Toppoint Duette®Shades, vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën en gordijnen kunnen elektrisch uitgevoerd worden. Wilt u weten hoe dat werkt of het eens zelf proberen? Kom dan eens langs bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt. Daar zijn de vele voorbeelden te vinden, kunt u die afstandsbediening zelf ervaren en u verder laten informeren. Onze woonadviseurs staan voor u klaar!

Gepubliceerd op: 19 november 2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook genteresseerd in deze blogs: