Maatwerk voor dakramen

Wij hebben de oplossing voor uw dakraam

 

Raamdecoratie geschikt voor dakramen:

EasyClick

Plisségordijnen

Horren

Rolgordijnen

Jaloezieën

Duette®Shades

 

Heeft u dakramen waar u raamdecoratie voor zoekt? Dan bent u bij Toppoint aan het juiste adres. Want wat voor dakraam u ook heeft, wij hebben tal van raamdecoratieproducten die daarvoor geschikt zijn. En ook maken wij de raamdecoratie voor dakramen geheel op maat zodat het altijd perfect past. De producten die met name geschikt zijn voor dakramen zijn onder andere jaloezieën, plissés, Duette® Shades en rolgordijnen.

Zelf lichtinval regelen met rolgordijnen

De rolgordijnen kunnen met een apart cassettesysteem worden voorzien van zijgeleiding. Het rolgordijn kan dan bediend worden door middel van een veermechanisme. Hierdoor kunt u het rolgordijn op elke hoogte stoppen en zo gemakkelijk de lichtinval regelen. De borstelafwerking aan de onderzijde zorgt voor een optimaal verduisterend effect zodat er geen licht doorheen kiert.

Strakke raamdecoratie in dakramen

Met staalkabels ofwel spandraden zorgen we ervoor dat de raamdecoratie mooi strak in het dakraam blijft. Daarom voorzien we de jaloezieën, plissés en Duette® Shades van deze spandraden. Zoekt u extra verduistering in uw kamer met dakramen? Kies dan voor de plissés of de Duette® Shades. Deze worden met profielen afgewerkt zodat de ruimte optimaal verduisterd wordt.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.