Maatwerk voor dakramen

Wij hebben de oplossing voor uw dakraam

 

Raamdecoratie geschikt voor dakramen:

Jaloezieën

Plisségordijnen

Horren

Duette®Shades

EasyClick

Mooie oplossingen voor uw dakraam

Uw Toppoint dealer adviseert u over de juiste raamdecoratie bij dakramen. Want wat voor dakraam u ook heeft, wij hebben  raamdecoratie die daarvoor geschikt is. Natuurlijk is deze raamdecoratie maatwerk, zodat het perfect in uw dakraam past. Raamdecoratie die geschikt zijn voor dakramen zijn EasyClick, jaloezieën, plissés, Toppoint Duette® Shades en rolgordijnen.

Strakke maatwerk raamdecoratie in dakramen

Met staalkabels ofwel spandraden zorgen we ervoor dat de raamdecoratie mooi strak in het dakraam blijft. Daarom voorzien we de jaloezieën, plissés en Toppoint Duette® Shades van deze spandraden. Zoekt u extra verduistering in uw kamer met dakramen? Kies dan voor de plissés of de Toppoint Duette® Shades. Deze worden met profielen afgewerkt zodat de ruimte optimaal verduisterd wordt.

Toppoint rolgordijnen kunnen met een apart cassettesysteem worden voorzien van zijgeleiding. Het rolgordijn kan dan bediend worden door middel van een veermechanisme. Hierdoor kunt u het rolgordijn op elke hoogte stoppen en zo gemakkelijk de lichtinval regelen. De borstelafwerking aan de onderzijde zorgt voor een optimaal verduisterend effect zodat er geen licht doorheen kiert.

Laat het opmeten aan de vakman over

Het opmeten van raamdecoratie voor dakramen moet goed uitgevoerd worden. Laat dit maar aan de vakman over. Maak een afspraak met de Toppoint dealer en deze meet alles voor u op.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij uw Toppoint verkooppunt.