Contact

De Scharnierende hordeur van Toppoint


De scharnierhordeur heeft dezelfde kenmerken als de pendel hordeur, maar deze hordeur met scharnieren opent slechts naar één kant in plaats van naar beide kanten. De hordeur opent tegenovergesteld aan de draairichting van de deur waarvoor deze geplaatst wordt. Een zeer degelijke hordeur die door de slanke profielen en kleine schopplaat mooi oogt en bovendien zeer eenvoudig te bedienen is. Standaard zijn de scharnierende hordeuren van Toppoint leverbaar in een vijftal profielkleuren. Optioneel kan men kiezen uit iedere gewenste RAL kleur.

Het design van de scharnierhordeur

Deze zeer degelijke, robuuste hordeur oogt door de slanke profielen en kleine schopplaat mooi en is bovendien heel eenvoudig te bedienen. De deur heeft, net als de pendeldeur, een kleine schopplaat en een dikte van maximaal 16 mm inclusief borstelafdichting. Voor een perfecte afdichting is de deur rondom voorzien van borstelafdichting. Hierdoor kan deze deur bijna altijd toegepast worden. Optioneel kan de deur voorzien worden van een honden en/of kattenluik.

Ruime keuze uit horren gaas voor de scharnierhordeur

De Toppoint scharnierhordeur wordt standaard geleverd met grijs of zwart gaas. Optioneel kan gekozen worden voor het zeer transparante Transpatec® gaas. Wanneer de deur gebruikt wordt bij huisdieren kan het onderste gaasdeel uitgevoerd worden in het zogenaamd “Petscreen” of huisdierengaas, dat enorm sterk en scheurvast is. Doordat het gaas bijzonder sterk is, is het direct bestand tegen de scherpe nagels van uw huisdier.

 


Contactformulier

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.