Werk je met een beeldscherm?

Let op de lichttransmissie

 

Raamdecoratie geschikt voor ruimtes met een beeldscherm:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Versus®gordijnen

Verticale lamellen

Duette®Shades

Gordijnen

EasyClick

 

Kies dan de juiste stof

Licht op je beeldscherm kan vervelend zijn. De lichtreflectie maakt het beeld minder goed zichtbaar. Kies daarom de juiste stoffen voor raamdecoratie in ruimtes waar je met een beeldscherm werkt.

Gordijnstoffen met de juiste lichttransmissie

Er zijn EU-richtlijnen voor de hoeveelheid daglicht die een stof maximaal mag doorlaten. Dat is de lichttransmissie. Bij Decorette bieden we gordijnstoffen van Toppoint die voldoen aan de verschillende richtlijnen voor lichttransmissie.

Voor ramen aan de noord-, oost-, west- of zuidzijde

De richtlijnen voor de maximale lichttransmissie van stoffen bij een beeldschermwerkplek hangen af van de locatie van het raam. Zo mogen ramen aan de noordkant van een gebouw een maximale lichttransmissie hebben van 20%. Bij ramen aan de oost- en westkant is dat 8%. En voor ramen vooral aan de zuidkant geldt een maximale lichttransmissie van 5%.

Combineer raamdecoratie voor een betere lichtinval op je werkplek

Zoek je raamdecoratie voor een werkplek, kantoor of andere ruimte met beeldschermen? Ga dan voor een Toppoint product waarin stof is verwerkt, zoals gordijnen, rolgordijnen of Toppoint Duette® Shades. Kies een stof die past bij de raamlocatie en voldoet aan de vastgestelde lichttransmissie. Of combineer ‘harde’ raamdecoratie, zoals aluminium of houten jaloezieën, met bijvoorbeeld gordijnen. Met deze tweelaagse raamdecoratie bepaal je zelf op ieder moment de lichtinval. De gordijnstof zorgt daarbij voor een aangename akoestiek en geeft je interieur een luxueuze uitstraling.

Laat het meten en plaatsen aan Decorette over

Bekijk hierboven de raamdecoratieproducten van Toppoint die geschikt zijn voor ruimtes met een beeldscherm. Heb je een vraag over de keuze van je gordijnstof? Of wil je weten welke combinatie in raamdecoratie mogelijk is? Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie moet ook goed uitgevoerd worden. Laat dit maar aan ons over. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.