Brandvertragende stoffen, wel zo veilig

FR staat voor brandvertragend

 

Raamdecoratie met brandvertragende stoffen:

Vouwgordijnen

Plissé gordijnen

Duette®Shades

Rolgordijnen

Gordijnen

Verticale lamellen

Versus® gordijnen

Jaloezieën

Paneelgordijnen

EasyClick

 

Decorette adviseert

Veiligheid staat voorop, ook bij je raamdecoratie. Bij Decorette bieden we je een uitgebreid assortiment brandvertragende gordijnen en stoffen van Toppoint en brandvertragende garens en coatings.

Welke raamdecoratie is brandvertragend?

Een speciale selectie van Toppoints assortiment aan gordijnen en raamdecoratie bestaat uit brandvertragende producten. Bijvoorbeeld bij de Versus® gordijnen, plissés, Toppoint Duette® Shades, gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen en de lamellencollectie bieden je een ruime keuze brandvertragende producten. Daarnaast zijn alle Scala jaloezieën brandvertragend.

Unieke Toppoint collectie brandvertragende stoffen

Zo heeft Toppoint topkwaliteit producten geweven met permanent brandvertragende garens. Deze producten zijn perfect op elkaar afgestemd en dus goed combineerbaar. Je vindt deze raamdecoratie bij Decorette in twee verschillende diktes. Er zijn gordijnen, in-betweens, vouwgordijnen, plissés en rolgordijnen. De gordijnen, in-betweens en vouwgordijnen vallen mooi soepel. Terwijl de rolgordijnen en plissés juist stevig en strak zijn. De brandvertragende collectie raamdecoratie van Toppoint voldoet aan de Duitse norm B1 en aan de Franse norm M1. Je kunt kiezen uit allerlei  kleuren!

Speciale garens en coatings

Een brandvertragende vezel is bijvoorbeeld de Trevira CS. De ingebouwde chemische structuur maakt deze vezel permanent brandvertragend. Van de vezels worden garens voor gordijnstoffen gemaakt. Zelfs als je zo’n gordijnstof wast, houdt die zijn brandvertragende werking. Ook niet-permanente brandvertragende vezels en een FR-coating maken een stof brandwerend. Maar dat wordt minder als je de stof wast, iets wat in de praktijk echter niet gebeurt.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Bekijk hierboven de producten van Toppoint met brandvertragende stoffen. Heb je een vraag over de keuze van je gordijnstof? Of wil je weten welke combinatie in raamdecoratie mogelijk is? Kom naar Decorette voor gespecialiseerd advies over brandvertragende raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze woonspecialisten ook voor je uit handen nemen. Maak een afspraak voor advies, meten en plaatsen. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.