Maatwerk voor dakramen bij Decorette

Wij hebben de oplossing voor jouw dakraam

 

Raamdecoratie geschikt voor dakramen:

Jaloezieën

Plisségordijnen

Horren

Duette®Shades

EasyClick

 

Maatwerk voor dakramen

Wil je raamdecoratie voor je dakramen? Dan ben je bij Decorette aan het juiste adres. Want wat voor dakraam je ook hebt, wij bieden allerlei Toppoint raamdecoratie aan die daar geschikt voor zijn. Zoals jaloezieën, plissés, Toppoint Duette® Shades en rolgordijnen. We maken deze raamdecoratie ook helemaal op maat van je dakramen. Het opmeten bij je thuis is gratis!

Strakke raamdecoratie voor je dakramen

Staalkabels ofwel spandraden houden je raamdecoratie mooi strak in een dakraam. Deze spandraden zitten bijvoorbeeld in de jaloezieën, plissés en Duette® Shades van Toppoint. Wil je een kamer met dakramen extra verduisteren? Kies dan plissés of Duette® Shades. Ze zijn afgewerkt met profielen voor maximale verduistering.

Bij Toppoint rolgordijnen met een apart cassettesysteem voor zijgeleiding regel je de lichtinval heel makkelijk zelf. Je stopt het rolgordijn op iedere hoogte die je wilt met een veermechanisme. De borstelafwerking aan de onderkant van het rolgordijn zorgt voor een optimaal verduisterend effect. Je hebt geen last van lichtkieren.

Laat het opmeten aan Decorette over

Bekijk hierboven de producten van Toppoint die geschikt zijn voor dakramen. Het opmeten van raamdecoratie voor dakramen moet goed uitgevoerd worden. Laat dit maar aan Decorette over. Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.