Raamdecoratie voor deuren bij Decorette

Maatwerk past perfect op jouw deur

 

Geschikte raamdecoratie voor deuren:

Plisségordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

EasyClick

Horren

Duette®Shades

 

Raamdecoratie voor al je deuren

Raamdecoratie voor je deuren nodig? Kom eens kijken bij Decorette. We hebben allerlei raamdecoratieproducten van Toppoint die ideaal zijn voor je deuren. Denk aan vouwgordijnen, rolgordijnen, horren, jaloezieën, plisségordijnen of Toppoint Duette® Shades. En wat dacht je van het boorvrije montagesysteem EasyClick? We maken de raamdecoratie helemaal op maat van je deuren. Het opmeten bij je thuis is gratis!

Bevestiging met zijgeleiding

Laat je de raamdecoratie met zijgeleiding op je deuren vastzetten? Dan voorkom je klapperen tijdens het gebruik van de deur of door de wind. Je raamdecoratie blijft altijd strak voor het deurraam zitten. Decorette biedt een groot Toppoint assortiment raamdecoratieproducten waarbij zijgeleidingstechniek mogelijk is. Je hebt dus alle keuze.

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Bekijk hierboven de producten van Toppoint die geschikt zijn voor deuren. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Maak een afspraak met een van onze Decorette-winkels voor advies, meten en plaatsen. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.