Duette®Shades bij Decorette

3

stappen

'Kies een stof en model. Decorette doet de rest'

 

Toppoint Duette®Shades, mooi in iedere ruimte

Toppoint Duette®Shades, gebruik ze overal & open ze in elke gewenste stand. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Duette®Shades zijn er in drie plooibreedtes, 25, 32 en 64 mm.

Transparante Duette®Shades: Het iets gedimde daglicht stroomt vrij de kamer in. Jij kijkt ongehinderd naar buiten; van buiten naar binnen zijn alleen contouren zichtbaar. Ideaal dus tegen inkijk overdag.
Semi-transparante Duette®Shades: Zowel overdag als ’s avonds alle privacy. Het daglicht komt gedimd binnen, dat hangt af van de stof die je kiest.
Verduisterende Duette®Shades: Heerlijk slapen. Verduisterende Duette®Shades houden al het licht voor je tegen.

Meer weten? Kom langs bij een van onze Decorette-winkels. Wij helpen je de beste keuze te maken voor jouw interieur.

Bij:

 

Duette®Shades open je op allerlei manieren

Duette®Shades zijn elegant én handig. Want dankzij de verschillende technieken van de Duette®Shades-modellen kun je ze voor vrijwel elke raamsituatie gebruiken.

1) Top-down: Je schuift de stof van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Je schuift de stof zowel van boven- als van onderaf open of dicht, zo krijg je een zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Je schuift de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Je schuift de stoffen individueel van onder naar boven

Maak een afspraak bij jouw lokale Decorette winkel en bekijk de collectie.

'Perfect tegen inkijk, op ooghoogte'

 

Eenvoudige elektrische bediening

De Duette®Shades bedienen? Dat doe je met een druk op de knop. Dat kan ook elektrisch, zelfs met een draadloze aansluiting. Dus heel gemakkelijk allemaal. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Wil je meerdere Duette®Shades met één afstandsbediening aansturen? Dat kan, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Je krijgt altijd een afstandsbediening meegeleverd. Ook de koppeling met een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit is geen probleem. Deze optie is er al vanaf € 125,-. De experts van Decorette vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak bij jouw Decorette winkel.

Klantervaring

“Goed geadviseerd voor mijn nieuwbouwhuis door Decorette Beek en Donk. Heel blij met het resultaat!”.

Ruby

 

Duette®Shades en EasyClick, ideaal bij draaikiepramen

Duette®Shades & EasyClick laten zich heel eenvoudig monteren. Bij deze raamdecoratie komt er geen boren of schroeven aan te pas. Combineer bijvoorbeeld een mooie verduisterende met een niet-verduisterende stof in het EasyClick frame. Of ga voor 100% verduisteren met de EasyClick met Duette®Shades, een raamproduct dat naadloos aansluit.

'Mooi bij draai-kiep ramen, zonder boren'

Voor elk raam dezelfde Duette®Shades

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

'Kies een stof en afwerking. Decorette doet de rest'

2 lelie
11 kiezel
6 linnen
13 beton
7 jute
8 taupe
14 grijs
15 lei
12 zilver
wit3
wit6
zand1
zand6
zand8
bruin1
donkertaupe3
donkertaupe1

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. Uw Toppoint dealer informeert u hier graag over.

Isolerende werking

Duette®Shades hebben een honingraatstructuur die isolerend werkt. Dat kan je tot wel 25% op je energierekening schelen. De stilstaande luchtlaag binnen in deze gordijnen houdt de warmte binnen of juist buiten de deur. Iets voor jou? Onze stylisten geven je graag persoonlijk advies over de mooiste Duette®Shades in jouw interieur. Plan een woondate bij je thuis of in een van onze ruim 50 Decorette-winkels. Er is er vast één bij jou in de buurt.

 

Combineer met gordijnen

Meerdere lagen raamdecoratie samen gebruiken heeft zo zijn voordelen. Met gecombineerde raamdecoratie maak je je interieur luxer en geef je het een warmere uitstraling. Combineer je bijvoorbeeld de Duette®Shades met (in-between) gordijnen? Dan regel je op ieder moment de lichtinval en privacy zoals jij dat wilt. Met een dubbele laag raamdecoratie verbeter je ook de akoestiek en isolatie in je huis.

Goed advies? Kom langs bij één van de Decorette winkels of maak direct een afspraak.

 

'Veel voordelen met 2 lagen raamdecoratie'

 

Toppoint Duette®Shades zijn verkrijgbaar bij

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

'Ook voor speciale ramen'

Toppoint Duette®Shades combineren perfect met:

Gordijnen

In-betweens

Transparante gordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Duette®Shades voor warmte-isolatie

Ronding in jouw raam? Kies voor Duette®Shades