Kies voor elektrisch gemak

Geen aansluitpunt? Geen punt

 

Elektrisch bedienbare raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Rolgordijnen

 

Kom naar Decorette voor een demonstratie

Kies voor het gemak van elektrische bediening. Bij Decorette kun je aan de lijve ondervinden hoe eenvoudig dit is.

Toppoint – powered by Brel, via je eigen HUB

• Kies elektrisch bedienbare raamdecoratie van Toppoint: perfectie tegen de beste prijs
• Bedienbaar met een Toppoint afstandsbediening. Los leverbaar en als wandschakelaar
• Eenvoudig te koppelen met je HUB thuis of veel eenvoudig verkrijgbare HUBs.
Zo heb je aan één HUB voldoende.

 

Motoren powered by Brel

Toppoint maakt gebruik van motoren van Brel, een gespecialiseerde motorenbouwer. Wil je je Toppoint raamdecoratie via je mobiel of tablet besturen? Tussen ‘mijn apparaten’ vind je dan ‘Brel’. Dat is de motor waarmee je heel simpel je raamdecoratie bedient.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Ook vouwgordijnen kun je elektrisch bedienen. Daarvoor is er een systeem met een 12V- of een 230V-motor. Daarmee bedien je je vouwgordijnen eenvoudig individueel én centraal, dus ook vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen. Draadloze bediening is mogelijk via een hand- of wandzender.

Elektrisch bedienbare (duo)rolgordijnen

De elektrische bediening van rolgordijnen is mogelijk met een 8V-motor. Deze motoren hebben een oplaadbare accu. Je bestuurt de rolgordijnen draadloos of met een draaischakelaar. De afstandsbediening van de rolgordijnen is 15-kanaals.

Elektrisch bedienbare Toppoint Duette® Shades en plissés

Voor de elektrische bediening van Toppoint Duette® Shades en plissés is er een 12V-motor. Alle motoren hebben een ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Wil je meerdere plisségordijnen gelijktijdig of juist afzonderlijk aansturen? Dat kan, met één afstandsbediening!

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De Scala® aluminium jaloezieën 25mm krijgen een 12V-motor. De aluminium jaloezieën Scala® 50mm, tot wel 690 cm breed, een 230V-motor. Elektrische bediening van de Scala® 50 kan ook met de OTE 12V-motor (met ingebouwde accu). De Scala® XL 7 is er voor de extra grote ramen, tot 690 cm breed! Je bestuurt beide jaloezieën met een wandschakelaar of afstandsbediening. De 50mm Silva® houten jaloezieën worden uitgevoerd met een 230V-motor. Daarbij heb je de keuze uit een afstandsbediening of bediening via je HUB.

Advies, meten en plaatsen door Decorette

Heb je een vraag over de keuze van de motor, afstandsbediening of HUB? Of wil je weten wat er precies mogelijk is? Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Onze vakmensen helpen je graag verder. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.