Geluid dempen met raamdecoratie

Perfecte akoestiek door raamdecoratie

 

Geluiddempende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Jaloezieën

Plisségordijnen

Duette®Shades

Versus® gordijnen

EasyClick

Paneelgordijnen

Iso Reflex® lamellen

 

Geluiddempende raamdecoratie: voor een aangename akoestiek

Heb je een harde vloer in je interieur? Dat is mooi met harde muren en plafonds, maar maakt van elke ruimte een klankkast. Met de geluiddempende raamdecoratie van Toppoint maak je de akoestiek veel fijner. Bij Decorette bieden we je volop keus.

Raamdecoratie die zorgt voor geluiddemping

Door raamdecoratie te combineren, demp je het geluid en geef je een ruimte meteen een warmere uitstraling. Kies daarbij bijvoorbeeld voor Toppoint producten zoals de Duette® Shades, rolgordijnen, vouwgordijnen of gordijnen. Door je gordijnen of de gordijnstoffen van je raamdecoratie te voeren, krijg je een optimale geluiddemping en creëer je in elke ruimte een prettige akoestiek.

Advies, meten en plaatsen door Decorette

eb je een vraag over de keuze van je gordijnstof? Bijvoorbeeld over de kleuren, transparantie en mogelijkheden? Kom naar de Decorette winkel voor gespecialiseerd advies hoe je de perfecte akoestiek kan bereiken met de juiste raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.