Hordeuren bij Decorette

4

stappen

'Kies een soort, kleur frame en type gaas. Decorette doet de rest'

Details matter

 

Voor elke deur de juiste Toppoint hor

Toppoint horren beschermen je tegen insecten en zorgen voor ventilatie. En het mooie is dat we ze helemaal op maat maken voor je. Je hebt dus altijd de juiste hor, hoe hoog of breed je deur ook is. Je Toppoint hordeuren sluiten perfect aan en je kozijnen blijven onbeschadigd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel een vrijblijvende afspraak! Bij Decorette laten we graag zien wat er allemaal kan en hoe de hordeuren van Toppoint werken.

Bij:
Decorette logo

 

Dé Toppoint hordeur voor jou

Toppoint heeft allerlei soorten horren. Je vindt zeker een hordeur die aansluit op jouw wensen of situatie.

'Voor iedereen een passende Toppoint hordeur'

 

Toppoint plisséhordeur

Neem de plisséhordeur: een veel gekozen insectenwering die geschikt is voor vrijwel elke deur. Gebruik je de Toppoint plisséhordeur niet? Dan schuif je die eenvoudig en netjes opzij. Deze insectenwering gaat niet uit zichzelf terug, maar blijft stevig staan zoals jij hem neergezet. Het geplisseerde horrengaas is sterker dan de vlakke variant. Je kunt het frame in 12 mooie RAL kleuren krijgen. Kom ze gerust eens bekijken bij een Decorette-winkel.

 

Toppoint pendelhordeur

Heb je kinderen of huisdieren? Dan is de Toppoint pendelhordeur een goede optie. Deze hordeur gaat naar binnen en naar buiten open en sluit zichzelf weer in de neutrale stand. Handig als er veel heen en weer wordt gelopen! Bij huisdieren raden we je aan huisdierengaas te kiezen. Dit horrengaas is extra sterk en dus beter bestand tegen de scherpe nagels van je favoriete huisdier. Het frame van de Toppoint pendelhordeur is leverbaar in 5 RAL kleuren.

Toppoint plisséhordeur

Toppoint pendelhordeur

 

Toppoint scharnierende hordeur

Een variant op de pendelhordeur is de Toppoint scharnierende hordeur. Deze hordeur werkt hetzelfde als een gewone deur en klapt maar naar één kant open. Ook bij deze Toppoint hordeur kun je weer uit verschillende soorten horrengaas kiezen. Van extra transparant gaas (TTA-gaas) tot extra sterk petscreen. Het frame van deze hordeur is er in 5 RAL kleuren.

 

Toppoint schuifhordeur

Voor grote deuropeningen, zoals bij een schuifpui, is de Toppoint schuifhordeur een goede oplossing. Standaard kunnen we de schuifhordeur tot 2 meter breed en 3 meter hoog maken. Is je deuropening breder dan 2 meter? Dan laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. We stellen de schuifhordeur naar wens voor je samen, net als alle andere horren van Toppoint. Voor het frame heb je de keuze uit 5 RAL kleuren. Overigens komen we gratis bij je thuis de maat opnemen. En we hebben een professionele plaatsingsservice waar je op kunt rekenen.

 

Toppoint scharnierende hordeur

Toppoint schuifhordeur

 

Goed advies? Kom langs bij één van de Decorette winkels of maak direct een afspraak.

 

Klantervaring

“Kwaliteit en Service. Een prachtige hor wat door de medewerker van Decorette Heemskerk met zorg geplaatst is”.

Damar

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas en huisdierengaas, het kan allemaal!

Bij Decorette vind je naast het standaard zwarte en grijze horrengaas van Toppoint ook een aantal speciale gaassoorten voor horren. Zoals het extra transparante Toppoint Transpatec® gaas of het extra scheurvaste Toppoint petscreen dat ideaal is bij huisdieren.

Transparant, zelfreinigend gaas? Ga voor Toppoint Transpatec®

Dit wereldwijd gepatenteerde gaas is uniek. Het is gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Transpatec® horrengaas is niet alleen heel dun en nagenoeg onzichtbaar. Het laat ook veel meer lucht door dan gewoon gaas: het ventileert tot wel 40% meer. Een speciale weeftechniek maakt het gaas scheurvast en duurzaam. Terwijl een speciale, milieuvriendelijke coating zorgt dat het gaas zichzelf schoonmaakt bij wind of regen. Zelfs na 5 jaar nog! Je kunt dit gaas kiezen voor alle Toppoint raamhorren en hordeuren.

Heb je huisdieren? Neem het extra sterke Toppoint petscreen

Toppoint petscreen wordt ook wel huisdierengaas genoemd. Dit gaas is enorm scheurvast en wel 7 keer sterker dan standaard horrengaas. Dat maakt het heel geschikt voor horren in de buurt van kleine kinderen en huisdieren. Je kunt dit gaas in alle Toppoint raamhorren en hordeuren gebruiken.

Meer weten over alle mogelijkheden voor hordeuren? Je bent van harte welkom in een van onze ruim 50 Decorette winkels voor persoonlijk advies!

 

Toppoint horren zijn verkrijgbaar bij Decorette logo

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

Ramen en ruimtes

'Altijd een passende raamdecoratie'

Eigenschappen

'Doordacht door Toppoint developers'

Toppoint hordeuren combineren perfect met:

Gordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren houden insecten buiten

Hordeuren zijn er voor elke deur