Horren bij Decorette

4

stappen

'Kies een soort, kleur frame en type gaas. Decorette doet de rest'

Maatwerk

 

Professionele horren tegen insecten en pollen

Wat is er nu fijner dan frisse lucht in je huis, van het voorjaar tot het najaar! Bij Decorette kun je terecht voor een uitgebreid aanbod van Toppoint horren. Daarmee geniet je ongestoord van de buitenlucht. Je woning is perfect geventileerd, terwijl insecten en pollen buiten blijven. Toppoint horren worden op maat gemaakt. We hebben voor elk type raam en/of deur de juiste hor voor je!

Kies de juiste hor

1. Kies voor een raamhor en/of deurhor
2. Kies je soort hor (vast/inzet/rol of pendel/plissé/schuif)
3. Kies het kleur frame
4. Kies je gaas

Bij:
Decorette logo

 

Horren voor ramen in alle vormen

Wat voor raamhor je ook zoekt, je bent bij Decorette aan het goede adres. Gaat een raam naar binnen of naar buiten open? Kies afhankelijk daarvan voor een vaste raamhor of een rolhor. Voor een dakraam is een rolhor het beste. Ook voor ramen met een afwijkende vorm maken we Toppoint horren op maat voor je. Rond, halfrond, driehoekig, veelhoekig of een toog-raam, voor bijna elke raamvorm hebben we een passende oplossing.

'Hoe jouw raam ook opent, een hor kan altijd'

 

Toppoint horren voor deuren en schuifpuien

Ook voor je deuren hebben we de juiste Toppoint hor. Denk bijvoorbeeld aan de populaire plisséhordeur. Heb je kinderen of huisdieren, dan is de unieke pendelhordeur ideaal. Maar natuurlijk hebben we ook de klassieke scharnierende hordeuren en schuifhordeuren. Alle hordeuren van Toppoint stellen we naar jouw wensen samen!

Klantervaring

“Geweldige, deskundige en vriendelijke service. Horren en zonwering keurig gemonteerd door Decorette Voorburg.”.

Lydia

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, het kan allemaal!

Naast het standaard zwarte en grijze horrengaas van Toppoint bieden we speciale gaassoorten voor horren. Neem het unieke, extra transparante Toppoint Transpatec® gaas. Of het Toppoint petscreen gaas. Dit is extra scheurvast en dus ideaal bij huisdieren. Daarnaast vind je bij Decorette pollenwerend gaas van Toppoint, dat meer dan 90% van de pollen tegenhoudt. Ideaal als je last hebt van hooikoorts!

Transparant, zelfreinigend gaas? Kies voor Toppoint Transpatec®

Dit unieke, wereldwijd gepatenteerde gaas is gemaakt uit een hightech vezel en bevat geen pvc. Het is heel dun en bijna onzichtbaar. Bovendien laat het Transpatec® horrengaas veel lucht door: het ventileert tot wel 40% meer dan standaard gaas. Een speciale weeftechniek maakt het gaas scheurvast en duurzaam. Bovendien zorgt een milieuvriendelijke coating dat het gaas zichzelf schoonmaakt bij regen en wind. Zelfs na 5 jaar nog! Dit gaas is geschikt voor je raam- en deurhorren.

Last van hooikoorts? Ga voor Toppoint Transpatec® pollenwerend gaas

Het Toppoint Transpatec® gaas is er ook in een volledig nieuwe, pollenwerende variant. Daarbij houden een nog fijnere weeftechniek en een speciale gaasbehandeling meer dan 90% van de pollen tegen. En dat terwijl de ventilatie gewaarborgd blijft! Dit gaas is geschikt voor raamhorren.

Huisdieren? Neem het extra sterke Toppoint petscreen gaas

Het Toppoint petscreen gaas wordt ook wel huisdierengaas genoemd. Dit gaas is heel scheurvast en wel 7 keer sterker dan standaard horrengaas. Een goede oplossing dus als je kleine kinderen of huisdieren hebt. Dit gaas kun je in raam- en deurhorren laten zetten.

Wil je meer weten over horren van Toppoint? Maak een afspraak bij een van onze ruim 50 Decorette-winkels. We geven je graag advies en komen gratis de deuren of ramen bij je thuis opmeten. Ook voor de plaatsing van je horren kun je op ons rekenen.

'Toppoint Transpatec® gaas is zelfreinigend'

 

Toppoint horren zijn verkrijgbaar bij Decorette logo

Er is altijd wel een Decorette winkel bij jou in de buurt. Zoek een winkel en maak direct een afspraak.

 

Horren combineren perfect met:

Gordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

 

Meer lezen? Lees onze blogs en laat je inspireren

Horren op maat gemaakt

Horren houden insecten buiten