Insectenwerende raamdecoratie bij Decorette

Perfect passend maatwerk

 

Insectenwerende raamdecoratie:

Horren

Hordeuren

Raamhorren

 

Houd insecten en pollen buiten de deur

In het voorjaar zet je natuurlijk graag de ramen en deuren open. Maar dan wel zónder dat er vervelende insecten of andere beestjes binnenkomen. Met de insectenwerende raamdecoratie van Toppoint hoef je je geen zorgen te maken. Je geniet ongestoord van de buitenlucht.

Uniek horrengaas

Standaard hebben alle horren van Toppoint glasvezelgaas met een kunststof laag. Maar je kunt ook kiezen voor andere soorten horrengaas. Bijvoorbeeld Transpatec®, een uniek en wereldwijd gepatenteerd horrengaas. Dit gaas is gemaakt uit een heel dunne en vrijwel onzichtbare hightechvezel. Het laat bovendien veel lucht door. Je hebt tot wel 40% meer ventilatie dan bij standaard gaas. Door de speciale weeftechniek is Transpatec® ook scheurvast en gaat het langer mee dan standaard glasvezelgaas.

Kies altijd voor maatwerk horren

We hebben allerlei soort horren van Toppoint, die we op maat maken voor je. In combinatie met de keuze uit diverse soorten horrengaas, bieden we je altijd een passende oplossing voor insectenwering. Zo geniet je maximaal van de buitenlucht, terwijl je woning insectenvrij blijft!

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Heb je een vraag over de keuze van de soorten gaas, frames, kleuren en transparantie/luchtdoorlatendheid? Of wil je een offerte op maat? Kom naar Decorette voor gespecialiseerd advies over insectenwering. Het opmeten en plaatsen van horren kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Onze vakmensen helpen je graag verder. Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.