Warmte isolerende raamdecoratie bij Decorette

Houd de warmte binnen

 

Warmte isolerende raamdecoratie:

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Lamellen

Rolgordijnen

Gordijnen

Paneelgordijnen

Versus® gordijnen

EasyClick

 

Warmte-isolerende raamdecoratie

Wist je dat bij veel huizen tot wel de helft van de warmte via het raam verdwijnt? Met raamdecoratie van Toppoint maak je daar een einde aan. Zo verhoog je je wooncomfort en verlaag je je energierekening. Neem de Toppoint Duette®Shades. Ze hebben honingraatjes die een isolerende laag vlak langs je raam vormen. Maar ook gordijnen isoleren goed. Met deze raamdecoratie maak je het zelfs in de koude maanden behaaglijk in huis. Bij Decorette laten we je graag zien wat er allemaal mogelijk is. We hebben isolerende raamdecoratie in elke woonstijl!

Isoleer én weer warmte met je raamdecoratie

Warmte gaat niet alleen door je ramen naar buiten, maar komt ook via diezelfde ramen naar binnen. Met de juiste raamdecoratie houd je je woning ook op warme dagen prettig koel. De rol– en vouwgordijnen van Toppoint zorgen bijvoorbeeld voor zonwering én isolatie. Maar je kunt ook kiezen voor gordijnen uit het Toppoint-assortiment. Die laten we met alle plezier voor je voeren voor een optimaal isolerend en warmtewerend effect. De maat komen we bij je thuis opnemen, helemaal gratis. En natuurlijk doen we ook graag de plaatsing voor je.

Combinaties in raamdecoratie

Door je gordijnen met een ander raamdecoratieproduct te combineren, verbeter je de warmte-isolatie nog verder. Je interieur voelt bovendien luxueuzer en warmer aan. Terwijl je zowel overdag als ’s avonds van je privacy geniet.

Advies, meten en plaatsen door Decorette

Heb je een vraag over de keuze van je gordijnstof? Of wil je weten welke combinatie in raamdecoratie mogelijk is? Kom naar een Decorette winkel bij jou in de buurt voor gespecialiseerd advies over de mogelijkheden op het gebied van isoleren met raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.