Kindveilige raamdecoratie bij Ambifloor

Childsave raamdecoratie, wel zo veilig

 

Raamdecoratie die kindveilig zijn:

Vouwgordijnen

Gordijnen

Rolgordijnen

Versus® gordijnen

Verticale lamellen

Jaloezieën

Horren

Plisségordijnen

Duette®Shades

EasyClick

Paneelgordijnen

 

Toppoint raamdecoratie = kindveilig

Niets is zo belangrijk als de veiligheid van je kind. Daarom zijn alle Toppoint raamdecoratieproducten kindveilig en voldoen ze aan de Europese CEN-normen (EN13120, EN16433, EN16434). Want raamdecoratie kan gevaarlijk zijn voor jonge kinderen. Daar houdt Toppoint bij elk raamdecoratieproduct rekening mee, met accessoires die de gevaren beperken. Zo blijven de bedieningskoorden en bedieningskettingen buiten het bereik van je kinderen.

Kindveilige bedieningskoorden

Met accessoires die je aan de muur bevestigt, zijn koorden en kettingen altijd veilig opgeborgen. Ook de montagehoogte (de hoogte gemeten van de vloer tot aan de bovenkant waar het product komt te hangen) speelt een rol bij de kindveiligheid. Jij geeft de montagehoogte op bij je bestelling en wij berekenen de kindveilige lengte van de koorden en kettingen. Ook daar is regelgeving voor.

Maatregelen voor kindveilige raamdecoratie

Toppoint producten sluiten ook andere risico’s uit, met speciale veiligheidsonderdelen. Bedien je je raamdecoratie met een ketting of koord? Dan is een kettingspanner of koordkikker wel zo veilig. En bij een product groter dan 250 cm, berekenen we de bedieningslengte door 150 cm van de montagehoogte af te halen. Is de montagehoogte vooraf niet bekend, dan gaat er 150 cm van de producthoogte af. Bij een product kleiner dan 250 cm en een bekende montagehoogte, berekenen we de bedieningslengte door 150 cm van de montagehoogte af te halen. Is de montagehoogte niet bekend, dan gaat er 100 cm van de producthoogte af. Overigens komen we gratis bij je thuis de maat nemen. Dus ook hier hoef je je hoofd niet over te breken!

Advies, meten en plaatsen door de vakman

Kom naar Decorette voor gespecialiseerd advies. Het opmeten en plaatsen van kindveilige raamdecoratie kunnen onze vakmensen ook voor je uit handen nemen. Neem snel contact op met een van onze Decorette-winkels. Onze vakmensen helpen je graag verder. En je krijgt persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Kom langs of plan direct een woondate.

Goed advies nodig? Maak een afspraak of ga langs bij een Decorette winkel bij jou in de buurt.