Over Decorette

 

Interieuradvies op maat, in één van onze 52 winkels

In deze drukke en snel veranderende wereld krijgt thuis steeds een belangrijkere rol. Het is essentieel dat thuis ook echt jouw thuis is. Bij Decorette luisteren wij aandachtig naar onze klanten. We doen we er alles aan om voor jou een op maat product te ontwikkelen. Iets dat alleen bij jou past. Zodat jij in jouw kracht komt te staan.

Met 52 winkels is er altijd wel een Decorette bij jou in de buurt. De Decorette winkels zijn eigendom van zelfstandige ondernemers. Het eigen karakter en de verscheidenheid aan producten en diensten maakt iedere Decorette uniek! Duik in onze uitgebreide bibliotheek met stoffen, vloeren, raambekleding en woonaccessoires en laat je inspireren en adviseren door de Decorette woonexperts.

Het merk

Decorette, onderdeel van Euretco B.V., is al sinds de oprichting in 1972 een begrip in de Nederlandse woningtextiel branche. Waar het begin ligt bij de verkoop van verf is het assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Inmiddels werken we samen met 18 verschillende A-merk leveranciers op het gebied van interieur. Decorette staat voor wonen met hart en ziel.

Door de jaren heen is onze visie flink onder handen genomen. Niet langer profileren we onszelf als productwinkel maar wordt Decorette in de markt gezet als inspiratiewinkel. Decorette is dé inspirator voor wie twijfelt over de woonstijl en 2 linkerhanden heeft. Wij brengen deze verschillende werelden samen.

Persoonlijk en oplossing op maat

We gaan niet voor de grootste winkel of de goedkoopste producten maar voor het beste resultaat. Om zeker te zijn dat dit gebeurt zijn we zelf betrokken, van het begin tot het einde. Geen poes-pas of verkooppraat; de mensen in de winkel zijn ook de mensen die bij je thuis komen om de klus te klaren.

We gaan niet voor de massa, maar voor de oplossing op maat. Persoonlijke benadering, op maat gemaakt advies en ontzorging is onze kracht. Decorette is totaalaanbieder op het gebied van interieur. En omdat we lokaal gericht zijn weet je ons altijd te vinden als er iets is.

Onze interieurstylisten staan voor je klaar in een Decorette winkel bij jou in de buurt. Loop gezellig binnen om je te oriënteren of maak een afspraak voor een inspirerend adviesgesprek in de winkel of bij jou thuis.

Afspraak maken>